(044) 394 90 01 (050) 394 90 01
voltar telegram account380500114653 voltar viber account380986700002

Кімнатний термостат - розкіш чи необхідність

В одній з попередніх статей про кімнатних термостатах (тижневих программаторах) було сказано, що - використовувати котел без вибору програм (термостата) - це теж що використовувати лампочку без вимикача, і це - щира правда!

Багато наших покупців запитують - навіщо потрібні тижневі програматори? Власникам сучасних газових або електричних опалювальних приладів здається, що автоматики встановленої в самому котлі досить для управління і підтримки необхідної температури. І ніхто при цьому не замислюється про те, що вся автоматика присутня безпосередньо в опалювальних приладах регулює їх роботу в залежності від температури теплоносія. А ми з вами відчуваємо й не температуру теплоносія - а температуру повітря в приміщенні - саме від неї і залежить наше комфортне або не зовсім перебування в будинку, офісі і т. Д. Тут сам собою напрошується відповідь на питання наших покупців про кімнатних термостатах, тижневих программаторах , і як їх ще там називають. Ці прилади саме те, що потрібно нам з вами для правильного налаштування роботи опалювального котла. Кожен програматор - будь він механічний або електронний, має в собі датчик температури (термостат), який зчитує температуру повітря в приміщенні, в якому він встановлений і в залежності від заданих вами параметрів безпосередньо управляє роботою котла.

Наприклад: ви задаєте программатору підтримувати в приміщенні температуру +25 градусів - прилад буде керувати роботою вашого котла таким чином, що б в приміщенні завжди було +25. А чим «розумніший» у вас програматор тим більше різних температурних режимів ви можете задати. Приклад - з 9:00 до 17:00 - +17 градусів (вас немає вдома), з 17:00 до 23:00 - +25 (ви вдома і активні) з 23:00 до 6:00 - +17 градусів ( найкомфортніший сон). Ви можете задавати будь-які температури і будь-які тимчасові інтервали - і таким чином домогтися максимального «температурного» комфорту і заощадити до 30% енергії витраченої на опалення!

Виходячи з вище сказаного - не можна не погодитися з тим фактом, що програматор необхідний котла. На сторінках нашого магазину представлені програматори і термостати різних марок за ціною від 100 грн. Витрати на придбання даного девайса окупляться ще в перший місяць використання (пам'ятаємо про істотної економії енергії - до 30%). Auraton , Computherm , Euroster , Cewal - що б ви не вибрали - це якісний європейський продукт створений для комфорту і економії. Заходьте в розділ - «Опалювальна техніка» - «Електронні та механічні терморегулятори» і вибирайте прилад підходить саме вам.

У наступних статтях ми більш детально зупинимося на видах і особливостях программаторов.

Новини, статті та огляди Всі новини
  • Частотне регулювання в деталях
    Частотне регулювання в деталях

    У цьому огляді піде мова про частотне регулювання, походження цього явища і його призначення.

    22.04.24
  • Гідроакумулятор: функції та використання
    Гідроакумулятор: функції та використання

    Гідроакумулятор відіграє важливу роль у системах, що забезпечують постачання та регулювання тиску води, забезпечуючи їхню стійкість і оптимальну продуктивність. Цей пристрій має важливе значення в забезпеченні стійкого водопостачання для різних будівель і об'єктів, забезпечуючи комфорт і зручність для користувачів. Давайте розглянемо, що саме являє собою гідроакумулятор, як він функціонує і чому його важливість неможливо недооцінити.

    19.04.24
  • Електроніка Engo Controls
    Електроніка Engo Controls

    Електроніка Engo Controls

    16.04.24
  • Безкоштовна доставка радіаторів Purmo
    Безкоштовна доставка радіаторів Purmo

    Безкоштовна доставка радіаторів Purmo

    01.02.24
  • Новорічний графік роботи та привітання від колективу VOLTAR
    Новорічний графік роботи та привітання від колективу VOLTAR

    Новорічний графік роботи та привітання від колективу VOLTAR

    30.12.23
  • Надсилання в кредит від Нової Пошти
    Надсилання в кредит від Нової Пошти

    Забирай свою посилку вже сьогодні, а плати пізніше завдяки новій послузі від «Нової Пошти» - «Посилка в кредит» Вибирай будь-який товар на суму від 1000 до 50000 грн. Дізнайся доступний персональний ліміт у своєму додатку «Нова Пошта»

    04.05.23
  • Відвідини заводу Pedrollo
    Відвідини заводу Pedrollo

    20 березня 2023 року наші співробітники відвідали завод Pedrollo в містечку San Bonifacio в Італії.

    22.03.23
  • Оплата частинами від Monobank
    Оплата частинами від Monobank

    Як це працює? 1.Виберіть товар у магазині-партнері 2. Виберіть спосіб оплати «Покупка частинами від monobank» 3. Підтвердіть покупку в додатку 4. Збільшуйте строк покупки частинами до 24 місяців

    29.08.22