(044) 394 90 01 (050) 394 90 01
voltar telegram account380500114653 voltar viber account380986700002

Блог інтернет магазину опалення та водопостачання Волтар

Пошук по статтях
  • Булерьян Булерьян

    Тепер в нашому Інтернет-магазині можна замовити нову позицію - піч Buller (Буллер) ...

  • Комфорт і економія Комфорт і економія

    Один знайомий расказал мені що для того щоб менше платити за газ в зимовий період він, перед тим як піти на роботу ...

  • Гідрострелка Гідрострелка

    Технології ніколи не стоять на місці. Також опалювальні технології та системи постійно розвиваються.

  • Що таке Ладомат? Що таке Ладомат?

    Ладомат 21 - це унікальний пристрій яке допомагає правильно нагромаджувати тепло в акумулюючі ємності котлів які працюють на твердому паливі і додатково забезпечені бойлером. У слідстві роботи Ладомат 21 утворюються різнотемпературні шари води в акумулюючої ємності що в свою чергу робить роботу системи твердопаливного опалення більш зручною і ефектівгной.

  • Енергозбереження - шлях раціонального використання Енергоресурси. Енергозбереження - шлях раціонального використання Енергоресурси.

    У слідстві постійного возростания тарифів на Електроенергія, питання її економії, а також впровадження енергозберігаючих практик в нашому повсякденному житті стають все більш актуальними. Енергозбереження це не обмежування якихось власних потреб і зовсім не відмова від благ ...

  • Концепція Wilo Geniax Концепція Wilo Geniax

    На виставці ISH компанією Wilo SE була представлена нова насосна система Wilo "Geniax" для децентралізованої схеми опалення. Ця система вже введена в експлуатацію в будівлі аеропорту Airport-City в Дюссельдорфі.

  • ЄБРР профінансує в Україні перший проект сонячної енергетики ЄБРР профінансує в Україні перший проект сонячної енергетики

    Європейський банк реконструкції і розвитку планує надати кредит компанії ...

  • Покупки у Львові Покупки у Львові

    Тепер для жителів міста Львів покупки в нашому інтернет-магазині стали ще вигідніше. З сьогоднішнього дня доставка товарів незалежно від суми замовлення в межах міста Львова буде здійснюватися безкоштовно.

  • З 01.10.12 інтернет-супермаркет «ВОЛТАР» З 01.10.12 інтернет-супермаркет «ВОЛТАР»

    З 01.10.12 інтернет-супермаркет «ВОЛТАР» запускає безпрецедентну і безстрокову акцію, метою якої є допомога як найбільшій кількості дитячих будинків, притулків, притулків для бездомних і др.Каждий місяць ми будемо міняти заклад, вибираючи інше, керуючись при виборі їх потребами, щоб таким чином допомогти тим, хто цього потребує найбільше і постаратися не обійти нікого.

  • Дитячий будинок №1 місто Львів Дитячий будинок №1 місто Львів

    У дитячому будинку перебуває 75 хлопчиків і дівчаток у віці від трьох до шести років. Вчаться діти за програмою «українського дошкільного», яка включає в себе лист, читання, малювання, ліплення, музику, аплікації, фізкультуру і багато іншого. До вихованців старшої групи, навіть, приходить учитель У-ШУ, для цих занять дітям шили спеціальну форму. Ці заняття приносять маленьким спортсменам велику радість. У групах переважно по 12 дітей, і тільки в спецгрупі 9 малюків, 1 з яких має діагноз - ДЦП.

  • Кредити за обласній Програмі ЕНЕРГОЗБЕРЕЖЕННЯ Кредити за обласній Програмі ЕНЕРГОЗБЕРЕЖЕННЯ

    Львівська філія Кредити за обласній Програмі ЕНЕРГОЗБЕРЕЖЕННЯ

  • Кредити для населення по Програмі енергозбереження Кредити для населення по Програмі енергозбереження

    Перелік основних документів, Які необходимо надаті банку для Отримання кредиту: паспорт та довідку про прісвоєння ідентіфікаційного коду позичальника та дружини (Чоловіка), если позичальник одружений; копія свідоцтва про одруження (розлучення); довідку про доходи з місця праці за останні 6 місяців; для приватних підприємців - свідоцтво про державну реєстрацію, Декларацію або звіт про фінансову діяльність за останні 4 квартали; документ, что підтверджує оплату 25% вартості товару; інші документи на вимоги банку.

  • Опалення в Україні подорожчає в два рази Опалення в Україні подорожчає в два рази

    У Світовому банку підрахували, що на енергетичну модернізацію житлових будинків в Україні середня сім'я буде витрачати близько 70 євро на рік. Це, в свою чергу, дозволить скоротити на 50% споживання тепла.

  • Тільки не для квартир Тільки не для квартир

    Сьогодні, згідно з наказом МінЖКГ, не можна окрему квартиру в багатоповерхівці перевести від центрального опалення на індивідуальне. Вважається, що вихлопні труби, що стирчать з кватирок, цькують оточуючих

  • Скільки дому треба тепла? Скільки дому треба тепла?

    Поточні витрати на опалення будинку визначаються тим, скільки саме тепла повинно вироблятися для того, щоб будинок не остигав нижче комфортної для його мешканців температури, і скільки на це йде палива або електроенергії