(044) 394 90 01 (050) 394 90 01
voltar telegram account380986700002 voltar viber account380986700002

Блог інтернет магазину опалення та водопостачання Волтар

Пошук по статтях
  • Скільки дому треба тепла? Скільки дому треба тепла?

    Поточні витрати на опалення будинку визначаються тим, скільки саме тепла повинно вироблятися для того, щоб будинок не остигав нижче комфортної для його мешканців температури, і скільки на це йде палива або електроенергії

  • Дому треба тепло! Дому треба тепло!

    Поточні витрати на опалення будинку визначаються тим, скільки саме тепла повинно вироблятися для того, щоб будинок не остигав нижче комфортної для його мешканців температури, і скільки на це йде палива або електроенергії

  • Віруси в кондиціонерах Віруси в кондиціонерах

    Існує припущення, що кондиціонери сприяють поширенню вірусних захворювань, особливо, якщо вони встановлені у великих будинках.

  • Кондиціонер шкідливий? Кондиціонер шкідливий?

    Після того, як в пресі надрукували про шкоду кондиціонерів, багато людей хотіли відмовитися від використання цієї кліматичної техніки.

  • Навіщо потрібен кімнатний термостат? Навіщо потрібен кімнатний термостат?

    Термостат - прилад, який регулює роботу газового котла в залежності від температури повітря в приміщенні.

  • Як вибрати газовий котел Як вибрати газовий котел

    Сучасні опалювальні котли можуть працювати на електриці і будь-яких видах палива - на вугіллі, газі, дизельному паливі, дровах. Якщо ви купуєте газовий котел, пропонуємо ознайомитися з деякими його характеристиками.

  • Як правильно вибрати бойлер? Як правильно вибрати бойлер?

    У народі бойлером називають будь-який водонагрівач накопичувального типу. На відміну від проточних водонагрівачів, він видає воду заданої, стабільно високої температури.

  • При виборі газової колонки невідомого бути не повинно! При виборі газової колонки невідомого бути не повинно!

    Один великий математик зізнався: «Коли я бачу два тролейбуси, що йдуть назустріч один одному, я подумки ставлю між ними знак рівності і отримую досить цікаве летюча рівняння!»

  • Тепла підлога. Терморегулятори - необхідність чи розкіш? Тепла підлога. Терморегулятори - необхідність чи розкіш?

    Тепла підлога, став самим затребуваним способом економного обігріву, в сучасних квартирах. Економічність системи досягається за рахунок установки терморегуляторів в системі «тепла підлога».