(044) 394 90 01 (050) 394 90 01
voltar telegram account380500114653 voltar viber account380986700002

Дитячий будинок №1 місто Львів

поможем детям-сиротам вместе!

У дитячому будинку перебуває 75 хлопчиків і дівчаток у віці від трьох до шести років. Вчаться діти за програмою «українського дошкільного», яка включає в себе лист, читання, малювання, ліплення, музику, аплікації, фізкультуру і багато іншого. До вихованців старшої групи, навіть, приходить учитель У-ШУ, для цих занять дітям шили спеціальну форму. Ці заняття приносять маленьким спортсменам велику радість. У групах переважно по 12 дітей, і тільки в спецгрупі 9 малюків, 1 з яких має діагноз - ДЦП.

Щодо працівників, то в дитячому будинку крім вихователів та їх помічників також є 1 психолог, 3 логопеда, 6 дефектологів, 1 лікар, 4 медичних сестри та 1 дієтсестра. З вихованцями дитячого будинку проводяться звичайні і розвиваючі ігри в групах і у дворі. А з дітьми, у яких є проблеми з чіткістю або правильністю вимови працюють логопед і дефектолог. Малюки доглянуті, виховані, веселі діти, які нічим не відрізняються від своїх однолітків із сімей. І якщо на них поглянути оком людини, яка не знає що це діти з дитячого будинку, то ніколи б не здогадався. Директор Черник Марія Степанівна на своїй посаді працює вже 17 років. За цей час в будинку був проведений великий обсяг роботи.

Тільки за останній рік було замінено майже всі вікна і двері, проведено багато внутрішніх ремонтних робіт, також полагодили гойдалки і дитячі павільйони. Діти забезпечені харчуванням та одягом, їм вистачає всього крім батьківської любові і турботи. Оскільки дитячий будинок є державним, то фінансування має бути теж державним, але всі ми знаємо, що значить бути залежним від держави. На щастя, дитячий будинок крім людей, які поразово допомагають має і людей, які це роблять постійно. Серед цих людей троє постійних благодійників, для яких однак розголос обсягу виробленої завдяки їхнім пожертвуванням роботи не важлива, як і їхні імена в пресі або на телебаченні. Дому потрібен ремонт фасадів, кошти на який має виділити держава. Цікаво тільки коли настане ця радісна мить.

В даний час діти не мають якихось особливих потреб, проте завжди є потреба в білизні, тапочках, шкарпетках. Також бажаними є самє різні розвиваючі іграшки. І оскільки зима не за горами той ніколи не будуть зайвими теплі зимові речі. Для бажаючих допомогти дитячому будинку, размещаєм на сайті, нижче вказані координати:

  • Дитячий державний дошкільний будинок № 1
  • Львівської міської Ради
  • місто Львів
  • Вулиця Таджицька 21
  • Телефон 8 (032) 71 22 08
  • Директор Черник Марія Степанівна
Новини, статті та огляди Всі новини
  • Частотне регулювання в деталях
    Частотне регулювання в деталях

    У цьому огляді піде мова про частотне регулювання, походження цього явища і його призначення.

    22.04.24
  • Гідроакумулятор: функції та використання
    Гідроакумулятор: функції та використання

    Гідроакумулятор відіграє важливу роль у системах, що забезпечують постачання та регулювання тиску води, забезпечуючи їхню стійкість і оптимальну продуктивність. Цей пристрій має важливе значення в забезпеченні стійкого водопостачання для різних будівель і об'єктів, забезпечуючи комфорт і зручність для користувачів. Давайте розглянемо, що саме являє собою гідроакумулятор, як він функціонує і чому його важливість неможливо недооцінити.

    19.04.24
  • Електроніка Engo Controls
    Електроніка Engo Controls

    Електроніка Engo Controls

    16.04.24
  • Безкоштовна доставка радіаторів Purmo
    Безкоштовна доставка радіаторів Purmo

    Безкоштовна доставка радіаторів Purmo

    01.02.24
  • Новорічний графік роботи та привітання від колективу VOLTAR
    Новорічний графік роботи та привітання від колективу VOLTAR

    Новорічний графік роботи та привітання від колективу VOLTAR

    30.12.23
  • Надсилання в кредит від Нової Пошти
    Надсилання в кредит від Нової Пошти

    Забирай свою посилку вже сьогодні, а плати пізніше завдяки новій послузі від «Нової Пошти» - «Посилка в кредит» Вибирай будь-який товар на суму від 1000 до 50000 грн. Дізнайся доступний персональний ліміт у своєму додатку «Нова Пошта»

    04.05.23
  • Відвідини заводу Pedrollo
    Відвідини заводу Pedrollo

    20 березня 2023 року наші співробітники відвідали завод Pedrollo в містечку San Bonifacio в Італії.

    22.03.23
  • Оплата частинами від Monobank
    Оплата частинами від Monobank

    Як це працює? 1.Виберіть товар у магазині-партнері 2. Виберіть спосіб оплати «Покупка частинами від monobank» 3. Підтвердіть покупку в додатку 4. Збільшуйте строк покупки частинами до 24 місяців

    29.08.22