(044) 394 90 01 (050) 394 90 01
voltar telegram account380986700002 voltar viber account380986700002

Блог інтернет магазину опалення та водопостачання Волтар

Пошук по статтях
  • єВідновлення єВідновлення

    Ми-магазин партнер програми єВідновлення!   В інтернет-магазині VOLTAR можна придбати товари за державною програмою єВідновлення для ремонту житла, пошкодженого внаслідок війни. Ми надамо допомогу з найсучаснішими технологіями опалення, водо- та газопостачання, сантехнічними рішеннями та багатьма іншими товарами.

  • Частотне регулювання в деталях Частотне регулювання в деталях

    У цьому огляді піде мова про частотне регулювання, походження цього явища і його призначення.

  • Гідроакумулятор: функції та використання Гідроакумулятор: функції та використання

    Гідроакумулятор відіграє важливу роль у системах, що забезпечують постачання та регулювання тиску води, забезпечуючи їхню стійкість і оптимальну продуктивність. Цей пристрій має важливе значення в забезпеченні стійкого водопостачання для різних будівель і об'єктів, забезпечуючи комфорт і зручність для користувачів. Давайте розглянемо, що саме являє собою гідроакумулятор, як він функціонує і чому його важливість неможливо недооцінити.

  • Новорічний графік роботи та привітання від колективу VOLTAR Новорічний графік роботи та привітання від колективу VOLTAR

    Новорічний графік роботи та привітання від колективу VOLTAR

  • Надсилання в кредит від Нової Пошти Надсилання в кредит від Нової Пошти

    Забирай свою посилку вже сьогодні, а плати пізніше завдяки новій послузі від «Нової Пошти» - «Посилка в кредит» Вибирай будь-який товар на суму від 1000 до 50000 грн. Дізнайся доступний персональний ліміт у своєму додатку «Нова Пошта»

  • Відвідини заводу Pedrollo Відвідини заводу Pedrollo

    20 березня 2023 року наші співробітники відвідали завод Pedrollo в містечку San Bonifacio в Італії.

  • Оплата частинами від Monobank Оплата частинами від Monobank

    Як це працює? 1.Виберіть товар у магазині-партнері 2. Виберіть спосіб оплати «Покупка частинами від monobank» 3. Підтвердіть покупку в додатку 4. Збільшуйте строк покупки частинами до 24 місяців

  • Привітання з Великоднем та графік роботи на свята Привітання з Великоднем та графік роботи на свята

    Дорогі Наші клієнти та партнери! Ми раді усіх привітати зі Світлим Святом Воскресіння Христового!!! Нехай ці дні принесуть Мир у ваші оселі та в нашу рідну Україну!!!

  • До перемоги! До перемоги!

    Через продовження агресивних дій окупанта та зайнятісь наших працівників потребами оборони, ми прийняли рішення не відновлювати роботу в стандартному режимі до нашої перемоги. Складські запаси будемо використовувати лише для екстренних потреб та по запиту в нашому Львівському регіоні. Звернення з інших регіонів будемо розглядати в індивідуальному порядку а доставляти силами Нової Пошти чи інших працюючих перевізників в регіони де це можливо. Для звернень залишаємо контакти: 0500114653 - Володимир 0984039004 - Юрій  

  • Слава Україні! Слава Україні!

    В звязку з ситуацією яка склалась в країні ми тимчасосво припиняємо роботу до понеділка 28.02.2022 По мірі розвитку подій, ми інформуватимемо наших клієнтів та партнерів про відновлення роботи. Зберігаєте спокій та подбайте про близьких! Слава Україні !!!

  • Графік роботи на 18-те 19-те січня Графік роботи на 18-те 19-те січня

    Графік роботи на 18-те 19-те січня

  • Графік роботи в період Різдвяних Свят Графік роботи в період Різдвяних Свят

    Дорогі наші клієнти та партнери, в пятницю 31-го грудня ми працюємо за суботнім графіком до 14:00 Субота 01.01.2022 - вихідний день. Відправлення замовлень почнуть здійснюватись з 03.01.2022 і будуть відправлятись згідно графіку роботи кур’єрських служб Також нагадуємо, що форма онлайн-замовлення доступна для вас цілодобово! З Новим Роком вас!!! Наша команда бажає вам процвітання та міцного здоров’я!!! Всім веселих свят!!! Бережіть себе та своїх рідних!!!

  • Новорічний графік роботи Новорічний графік роботи

    Дорогі наші клієнти та партнери, в пятницю 31-го грудня ми працюємо за суботнім графіком до 14:00 Субота 01.01.2022 - вихідний день. Відправлення замовлень почнуть здійснюватись з 03.01.2022 і будуть відправлятись згідно графіку роботи кур’єрських служб Також нагадуємо, що форма онлайн-замовлення доступна для вас цілодобово! З Новим Роком вас!!! Наша команда бажає вам процвітання та міцного здоров’я!!! Всім веселих свят!!! Бережіть себе та своїх рідних!!!

  • График роботи на День Незалежності. График роботи на День Незалежності.

    23.08.2021 і 24.08.2021 серпня працює тільки кол-центр від 10:00 до 14:00 Видача та відправлення замовлень відновлюємо з 25.08.2021 Онлайн форма для замовлення товарів доступна 24/7 Бажаємо усім приємно провести ці вихідні.

  • Як ми працюємо на Великдень та травневі свята Як ми працюємо на Великдень та травневі свята

    Дорогі наші клієнти та партнери на свята ми вихідні 3-4 і 10-го травня.