(044) 394 90 01 (050) 394 90 01
voltar telegram account380500114653 voltar viber account380986700002

Блог інтернет магазину опалення та водопостачання Волтар

Пошук по статтях
  • Як вибрати електрокотел: практичні рекомендації Як вибрати електрокотел: практичні рекомендації

    Як вибрати електрокотел і не прогадати? Таке питання досить часто турбує власників квартир і будинків.  

  • Не купуйте глибинний насос поки не прочитаєте це. Не купуйте глибинний насос поки не прочитаєте це.

     Не купуйте глибинний насос поки не прочитаєте це. Або як правильно підібрати насос для свердловини чи колодязя. Сьогодні розкажемо вам як потрібно підбирати ідеальний насос для свердловини чи колодязя щоб забезпечити безперебійне постачання води у вашій оселі. Розповімо про всі нюанси по суті та без лишніх слів. Розглянемо основні принципи підбору про які часто не знають навіть бувалі монтажники. 

  • Автоматичний полив газону це не дорого! Хто б міг подумати! Автоматичний полив газону це не дорого! Хто б міг подумати!

    Дуже часто ми чуємо від наших клієнтів чи просто знайомих та друзів, що автоматичний полив газону це дуже дорого, це взагалі розкіш для багатих і таке інше… Але ж якщо у вас вже є подвір’я, якщо ви вже живете в своєму будинку то ви точно б хотіли милувати око зеленим сочним газоном та здоровими квітучими рослинами.Т

  • Графік роботи компанії VOLTAR на Великдень. Графік роботи компанії VOLTAR на Великдень.

    Графік роботи компанії VOLTAR на Великдень.

  • Як правильно вибрати дренажний насос ? Як правильно вибрати дренажний насос ?

    Як правильно вибрати дренажний насос ? Зараз якраз актуально обговорити тему правильного підбору та використання дренажних насосів, яких, в свою чергу є багато видів, шо призначені для різних цілей. А також на ринку присутньо багато виробників насосів - від найдешевших китайських до преміальних помп від європейських виробників. Тож давайте розбиратись шо до чого з дренажними насосами, яких помилок варто уникати перед покупкою та який саме варіант вибрати щоб насос довго служив та справно виконував поставлені задачі.

  • Карантин продовжено! Карантин продовжено!

     Карантин в Україні продовжно до 24 квітня! Робота нашої компанії теж зазнала деяких змін але ми зробили все щоб наші клієнти не відчули незручностей, пов’язаних з ситуацією в країні. Форма онлайн замовлення працює для вас цілодобово. Кол-центр та онлайн помічник працюють за звичним графіком. Всі відправлення здійснюються в узгоджені з клієнтами терміни та відповідно до графіку роботи перевізників. Ми відповідально дотримуємось всіх умов карантину та перевели більшість працівників на віддалений режим роботи.  Бажаємо всім міцного здоров’я та якнайшвидшого повернення до нормального ритму життя!!! Бережіть себе! Замовляйте товари онлайн або за телефоном. Про все решта подбаємо ми.  Команда VOLTAR  

  • Графік роботи компанії Графік роботи компанії "Voltar" на новорічні та різдвяні свята

    Графік роботи компанії "Voltar" на новорічні та різдвяні свята

  • Графік роботи на День захисника України Графік роботи на День захисника України

    Графік роботи на День захисника України

  • Вибираємо кращі системи інсталяцій для унітаза Вибираємо кращі системи інсталяцій для унітаза

    Сучасна сантехніка має величезний функціональний потенціал. Це стосується як технічної сторони питання, так і візуальної. Одним з таких зразків є інсталяція для унітаза, яка дозволяє значно поліпшити інтер'єр вбиральні.

  • Піч-кам'янка для сауни або лазні - поради і рекомендації Піч-кам'янка для сауни або лазні - поради і рекомендації

    Звести будинок, посадити дерево, обзавестися сином і, звичайно ж, побудувати лазню, в якій є справжня піч-кам'янка на дровах.

  • Змішувач для кухні: як вибрати? Змішувач для кухні: як вибрати?

    Займаючись кухонними справами, ми постійно вдаємося до використання змішувача: коли готуємо їжу, чистимо овочі, миємо руки або посуд.

  • Графік роботи на День конституції України Графік роботи на День конституції України

    Графік роботи на День конституції України 28 червня 2019 р

  • Електричні конвектори: різновиди, переваги та критерії вибору Електричні конвектори: різновиди, переваги та критерії вибору

    Електричні конвектори - унікальний винахід, що допомагає швидко й економічно обігріти приміщення будь-якої площі.

  • Автоматичні системи поливу: види, особливості будови та застосування Автоматичні системи поливу: види, особливості будови та застосування

    Автоматичні системи поливу газону або городу - одне з найбільш продуманих технічних рішень, що забезпечують якісне озеленення і підживлення ваших рослин.