(044) 394 90 01 (050) 394 90 01
voltar telegram account380500114653 voltar viber account380986700002

Еволюція Ariston

Дизайн високоефективних газових котлів отримав оновлене обличчя, щоб збігатися з значними змінами в конструкції котла.

Моделі CLAS HE Combi, CLAS HE System, E-Combi і E-System взяли суфікс "EVO", і тепер мають новий зручний інтерфейс, поліпшені електричні з'єднання і модернізовані варіанти управління. Плюс, завдяки аксесуару MULTI-ZONE, все котли "EVO" здатні управляти трьома температурними зонами. Новий користувальницький інтерфейс має ЖК дисплей з підсвічуванням, манометр, таймер і кероване розташування кнопок. У поєднанні з блоком управління, який відокремлює високо і низьковольтні з'єднання, установка і обслуговування моделей "EVO" стало швидше і простіше, ніж коли-небудь раніше. Всі котли "EVO" також можуть бути сумісні з новітніми системами управління від Ariston . Спираючись на стандартну функцію AUTO - що підвищує ефективність і зменшує теплове навантаження - діапазон додаткового зовнішнього управління доступний для подальшого поліпшення можливостей котла. Він включають в себе нові системи модуляції Sensys інтерфейс, кімнатні датчики, зовнішні датчики, а також програмовані моделі термостатів - все з яких відповідають останнім будівельним нормам і правилам. І, щоб підкреслити їх високу ефективність, все котли "EVO" рекомендовані до використання Фондом енергозбереження. CLAS HE EVO Combi і Combi-E EVO мають діапазон потужностей від 24 до 38кВт, в той час як система CLAS HE EVO доступні від 18 до 30 кВт. E-System EVO можуть постачатися від 24 кВт або 30 кВт.

Новини, статті та огляди Всі новини
  • Частотне регулювання в деталях
    Частотне регулювання в деталях

    У цьому огляді піде мова про частотне регулювання, походження цього явища і його призначення.

    22.04.24
  • Гідроакумулятор: функції та використання
    Гідроакумулятор: функції та використання

    Гідроакумулятор відіграє важливу роль у системах, що забезпечують постачання та регулювання тиску води, забезпечуючи їхню стійкість і оптимальну продуктивність. Цей пристрій має важливе значення в забезпеченні стійкого водопостачання для різних будівель і об'єктів, забезпечуючи комфорт і зручність для користувачів. Давайте розглянемо, що саме являє собою гідроакумулятор, як він функціонує і чому його важливість неможливо недооцінити.

    19.04.24
  • Електроніка Engo Controls
    Електроніка Engo Controls

    Електроніка Engo Controls

    16.04.24
  • Безкоштовна доставка радіаторів Purmo
    Безкоштовна доставка радіаторів Purmo

    Безкоштовна доставка радіаторів Purmo

    01.02.24
  • Новорічний графік роботи та привітання від колективу VOLTAR
    Новорічний графік роботи та привітання від колективу VOLTAR

    Новорічний графік роботи та привітання від колективу VOLTAR

    30.12.23
  • Надсилання в кредит від Нової Пошти
    Надсилання в кредит від Нової Пошти

    Забирай свою посилку вже сьогодні, а плати пізніше завдяки новій послузі від «Нової Пошти» - «Посилка в кредит» Вибирай будь-який товар на суму від 1000 до 50000 грн. Дізнайся доступний персональний ліміт у своєму додатку «Нова Пошта»

    04.05.23
  • Відвідини заводу Pedrollo
    Відвідини заводу Pedrollo

    20 березня 2023 року наші співробітники відвідали завод Pedrollo в містечку San Bonifacio в Італії.

    22.03.23
  • Оплата частинами від Monobank
    Оплата частинами від Monobank

    Як це працює? 1.Виберіть товар у магазині-партнері 2. Виберіть спосіб оплати «Покупка частинами від monobank» 3. Підтвердіть покупку в додатку 4. Збільшуйте строк покупки частинами до 24 місяців

    29.08.22