(044) 394 90 01 (050) 394 90 01
voltar telegram account380500114653 voltar viber account380986700002

HERZ Smart Comfort: дистанційне керування комфортом будинку

Австрійська до омпания Herz на ринку України представляє систему для дистанційного керування енергоефективним комфортом в будинку HERZ Smart Comfort. Модуль комунікації Cube + в складі Нerz Smart Comfort дає можливість комфортного управління радіаторами, що в свою чергу дозволяє економити витрати на опалення до 60%. Головною перевагою даної системи є можливість віддаленого управління температурою в приміщеннях по інтернету (смартфон або ПК), що дозволяє економити на опаленні навіть, якщо настройка тимчасового графіка неможлива.

Система HERZ Smart Comfort в своєму складі має такі компоненти:




Система HERZ Smart Comfort дає можливість реалізувати контроль температур в приміщеннях трьома способами:

1. Управління радіатором. Управління роботою одного радіатора за допомогою електронної термостатичною головки ETKF +.

2. Управління кімнатою. Управління всіма радіаторами в кімнаті за допомогою Настінного термостата +.

3. Управління будинком. Централізоване управління усіма радіаторами в будинку за допомогою смартфона через Internet.

Налаштування системи

Налаштування HERZ Smart Comfort здійснюється в наступній послідовності:

  1. Підключення інтернет-шлюзу Cube +
  2. Установка програмного забезпечення
  3. Установка і сполучення між собою всіх компонентів системи
  4. Налаштування доступу в Інтернет


Схема установки HERZ Smart Comfort

Розглянемо коротко кожен з компонентів системи

Комунікаційний модуль Cube +


Модуль Cube + здійснює управління і контроль системи опалення з будь-якого місця через додатки для смартфона (Android і iOS) або через ПК-додаток при підключенні до інтернету, забезпечує високу безпеку завдяки авторизації користувача і шифрування даних. Простота у використанні і установці без додаткової настройки маршрутизатора і брандмауера операційної системи. Всі настройки і параметри пристроїв зберігаються локально, що забезпечує роботу модуля незалежно від наявності підключення до ПК або інтернету.

Комунікаційний модуль Cube + може підключати до себе і управляти:

  • Максимум 10 кімнатних термостатів +
  • Максимум 50 електронних терморегуляторів ETKF +
  • Максимум 50 віконних датчиків +
  • Максимум 4 вимикача Eco Switch.


Інтернет-шлюз Cube +, дозволяє управляти всіма елементами системи HERZ Smart Comfort в будинку трьома способами, за допомогою:

  • По інтернету через ПК
  • По інтернету через смартфон
  • За локальному ПК


Тільки один з перерахованих вище способів може контролювати систему HERZ Smart Comfor в режимі on-line. Всі три способи можна використовувати одночасно.

Для сполучення всіх бездротових компонентів з Cube +, налаштування системи і запиту повідомлень про статус пристроїв необхідно програмне забезпечення (ПО).

інтерфейс додатків


Більше, інформації про даний товар Ви можете отримати у нас на сайті, в розділі "Документація" .

Настінний термостат + для ETKF +


Настінний термостат HERZ ETKF + дає можливість підтримки температури в кімнаті в межах системи. З ним можна зв'язати до 8-и енергозберігаючих термостатичних головок ETKF +. Настінний термостат ETKF + має внутрішній датчик, який вимірює температуру кімнат і передає інформацію в ETKF + .Связь між компонентами є двунаправленная, що гарантує, надійність передачі інформації до всіх компонентів системи. Більше, інформації про даний товар Ви можете отримати у нас на сайті, в розділі "Документація" .

Радіодатчик стану вікна для ETKF +


Датчик відкриття вікна Herz ETKF + використовується для визначення положення вікна (відкрито / закрито). Коли датчик відкриття вікна прив'язаний до енергозберігаючої термостатичною голівці ETKF +, то це робить можливість автоматично знижувати температуру в кімнаті під час провітрювання, тим самим забезпечуючи економію витрат на опалення. Більше, інформації про даний товар Ви можете отримати у нас на сайті, в розділі "Документація" .

Електронний радіаторний терморегулятор ETKF + з радіоуправлінням


Електронна термостатична головка HERZ ETKF +
з функцією програмування заданих температур, часу і має бездротову технологію робить можливість регулювання температури в приміщенні за часом. На кожен день тижня термоголовка HERZ ETKF + має до 6 температурних режимів з 00:00 до 23:59. За допомогою настінного термостата HERZ ETKF + можна реалізувати управління декількома термоголовки. Термостатична головка ETKF + може бути встановлена на всі термостатичні клапани Herz з різьбленням підключення M28 x 1,5.

Енергозберігаюча термостатичні голівка ETKF + використовується для регулювання роботи кожного радіатора і, також може бути використана для контролю загальної кімнатної температури. Коли кімната провітрюється, ETKF + знижує температуру автоматично в цілях економії. Взаємозв'язок компонентів ETKF + по відношенню один до одного - двунаправленная. Це гарантує передачу інформації кожному модулю. Більше, інформації про даний товар Ви можете отримати у нас на сайті, в розділі "Документація" .

Eco Switch + перемикач режиму опалення


Eco Switch + - перемикач відсутності / присутності - призначений для зміни режиму роботи системи опалення за фактом знаходження користувача в будинку. Перемикач Eco Switch + являє собою бездротової настінний модуль, схожий зі звичайним вимикачем освітлення, за допомогою якого можна перемкнути режим опалення з запрограмованого (в кімнатних термостатах) на економний, і навпаки. Перемикач працює тільки в комплекті з комутаційним модулем Cube +. Простий монтаж, і можливість інтегрувати пристрій в існуючі вимикачі різних виробників, дозволяє економити тепло в кожній кімнаті одним натисканням кнопки. Більше, інформації про даний товар Ви можете отримати у нас на сайті .

Бажаєте купити за вигідною ціною HERZ Smart Comfort ? Телефонуйте або робіть замовлення через кошик!

У нашому інтернет-магазині Ви маєте можливість придбати електронні та механічні терморегулятори і аксесуари, таких виробників і відомих брендів, як: SALUS , EUROSTER , Computherm , Auraton і багатьох інших.

Ми здійснюємо доставку товарів по Україні в будь-який населений пункт кур'єрськими службами компаній "Нова Пошта", "Ін-Тайм".

Не пропустіть свою можливість поповнити ряди наших вдячних клієнтів!

Новини, статті та огляди Всі новини
  • Частотне регулювання в деталях
    Частотне регулювання в деталях

    У цьому огляді піде мова про частотне регулювання, походження цього явища і його призначення.

    22.04.24
  • Гідроакумулятор: функції та використання
    Гідроакумулятор: функції та використання

    Гідроакумулятор відіграє важливу роль у системах, що забезпечують постачання та регулювання тиску води, забезпечуючи їхню стійкість і оптимальну продуктивність. Цей пристрій має важливе значення в забезпеченні стійкого водопостачання для різних будівель і об'єктів, забезпечуючи комфорт і зручність для користувачів. Давайте розглянемо, що саме являє собою гідроакумулятор, як він функціонує і чому його важливість неможливо недооцінити.

    19.04.24
  • Електроніка Engo Controls
    Електроніка Engo Controls

    Електроніка Engo Controls

    16.04.24
  • Безкоштовна доставка радіаторів Purmo
    Безкоштовна доставка радіаторів Purmo

    Безкоштовна доставка радіаторів Purmo

    01.02.24
  • Новорічний графік роботи та привітання від колективу VOLTAR
    Новорічний графік роботи та привітання від колективу VOLTAR

    Новорічний графік роботи та привітання від колективу VOLTAR

    30.12.23
  • Надсилання в кредит від Нової Пошти
    Надсилання в кредит від Нової Пошти

    Забирай свою посилку вже сьогодні, а плати пізніше завдяки новій послузі від «Нової Пошти» - «Посилка в кредит» Вибирай будь-який товар на суму від 1000 до 50000 грн. Дізнайся доступний персональний ліміт у своєму додатку «Нова Пошта»

    04.05.23
  • Відвідини заводу Pedrollo
    Відвідини заводу Pedrollo

    20 березня 2023 року наші співробітники відвідали завод Pedrollo в містечку San Bonifacio в Італії.

    22.03.23
  • Оплата частинами від Monobank
    Оплата частинами від Monobank

    Як це працює? 1.Виберіть товар у магазині-партнері 2. Виберіть спосіб оплати «Покупка частинами від monobank» 3. Підтвердіть покупку в додатку 4. Збільшуйте строк покупки частинами до 24 місяців

    29.08.22