(044) 394 90 01 (050) 394 90 01
voltar telegram account380500114653 voltar viber account380986700002

Камін - джерело затишку у Вашій оселі

Наявність каміна в будинку - це особливий затишок, який так приємний в довгі осінні вечори, коли по вікнах стукають краплі холодного дощу, а десь в димарях завиває вітер. Плясаніе живого вогню, потріскування дров і приємне тепло - що може бути краще?

Камін, саме як джерело цієї особливої атмосфери, був затребуваний в усі часи, і часто був символом високого статусу в суспільстві і підкреслював аристократичні смаки господаря будинку. Не меншою популярністю користуються каміни і в даний час. Головні вимоги, яким повинен відповідати камін, це - гармонійність з інтер'єром приміщення і смаками господаря, гарне димовідведення та звичайно ж якісний обігрів.

Якщо рішення про встановлення каміна вже прийнято, і відповідь позитивна, найкраще довірити цю справу професіоналам. Хоча на перший погляд камін і здається примітивною грубкою з дизайном, насправді, для установки дійсно якісного, надійного і безпечного каміна, необхідні особливі знання і вміння. В першу чергу - безпека. Нагріваються елементи каміна, в тому числі і димовідвод, повинні бути термоізольовані від дотичних елементів приміщення. Димход обов'язково повинен, крім термоізоляції, бути абсолютно герметичним. Досить важливим є те, що димохід каміна має складну форму, а також діаметр та довжину, які визначають, залежно від об'єму приміщення. Безпека використання каміна безпосередньо залежить від якості монтажу та правильності його конструкції.

Безперечно найкращим і найбільш популярним матеріалом для кладки камінів залишається вогнетривку цеглу. Облицювання здійснюють за допомогою різних матеріалів, це може бути і звичайний цегла, і природний або штучний камінь, а також мармур або граніт. Граніт відрізняється найвищою міцністю і стійкістю до високих температур - це його рідне середовище, в якому він формувався. Досить поширений, як оздоблювальний матеріал, хоча і менш міцна, мармур - кількість колірних варіантів і структурних малюнків здатне задовольнити смаки самого затребуваного споживача. Штучний камінь - на вигляд не відрізняється від природного, але ціна його найбільш доступна. Від Вас потрібно тільки зупинити свій вибір на тому матеріалі, який Вам найбільш приємно буде споглядати у власній вітальні.

Камін у Вашому домі створить романтичне, що розташовує до спокою і затишку простір для відпочинку і тілом і душею.

Новини, статті та огляди Всі новини
  • Частотне регулювання в деталях
    Частотне регулювання в деталях

    У цьому огляді піде мова про частотне регулювання, походження цього явища і його призначення.

    22.04.24
  • Гідроакумулятор: функції та використання
    Гідроакумулятор: функції та використання

    Гідроакумулятор відіграє важливу роль у системах, що забезпечують постачання та регулювання тиску води, забезпечуючи їхню стійкість і оптимальну продуктивність. Цей пристрій має важливе значення в забезпеченні стійкого водопостачання для різних будівель і об'єктів, забезпечуючи комфорт і зручність для користувачів. Давайте розглянемо, що саме являє собою гідроакумулятор, як він функціонує і чому його важливість неможливо недооцінити.

    19.04.24
  • Електроніка Engo Controls
    Електроніка Engo Controls

    Електроніка Engo Controls

    16.04.24
  • Безкоштовна доставка радіаторів Purmo
    Безкоштовна доставка радіаторів Purmo

    Безкоштовна доставка радіаторів Purmo

    01.02.24
  • Новорічний графік роботи та привітання від колективу VOLTAR
    Новорічний графік роботи та привітання від колективу VOLTAR

    Новорічний графік роботи та привітання від колективу VOLTAR

    30.12.23
  • Надсилання в кредит від Нової Пошти
    Надсилання в кредит від Нової Пошти

    Забирай свою посилку вже сьогодні, а плати пізніше завдяки новій послузі від «Нової Пошти» - «Посилка в кредит» Вибирай будь-який товар на суму від 1000 до 50000 грн. Дізнайся доступний персональний ліміт у своєму додатку «Нова Пошта»

    04.05.23
  • Відвідини заводу Pedrollo
    Відвідини заводу Pedrollo

    20 березня 2023 року наші співробітники відвідали завод Pedrollo в містечку San Bonifacio в Італії.

    22.03.23
  • Оплата частинами від Monobank
    Оплата частинами від Monobank

    Як це працює? 1.Виберіть товар у магазині-партнері 2. Виберіть спосіб оплати «Покупка частинами від monobank» 3. Підтвердіть покупку в додатку 4. Збільшуйте строк покупки частинами до 24 місяців

    29.08.22