(044) 394 90 01 (050) 394 90 01
voltar telegram account380500114653 voltar viber account380986700002

Мембранні баки для водопостачання

Основне призначення баків з вбудованою мембраною - це уникнення аварійних ситуацій в ситеме постачання водою або опалювальної сітіеме. Мембранний бак, задіяний в такій системі виконує роль буфера. За своєю конструкцією такі баки являють собою розширювальну ємність, з вбудованою всередині гумовою мембраною , яка устанвливается в систему водопостачання.

Мембранні баки досить місткі. Коли подає насос запускається, тиск в системі в короткі терміни значно збільшується, в такий момент мембрана, вбудована всередині бака, розширюється, приймаючи на себе так звані гідроудар. Після стабілізації тиску, мембрана сжимается, оскільки на її зовнішні стінки діє тиск повітря, що знаходиться між внутрішніми стінками бака і зовнішніми стінками мембрани.

мембранні баки аквасистем фото В опалювальних системах баки з вбудованою мембраною не менше затребувані, ніж в системах водопостачання. Адже всім відомо, що нагріваючись, рідкий теплоносій збільшується в об'ємі, тим самим тиск підвищується. В опалювальних системах функція мембранного бака грає досить важливу роль, оскільки котельне заводське обладнання має чітко позначені межі тиску, нехтуючи якими, легко подвергті дороге устаткування пошкоджень.

Мембранні баки больших об'ємів використовуються для накопичення запасу води, для постійного її наявності, в разі, якщо централізована подача здійснюється з перебоями.

Виробники мембранних баків приділяють велику увагу якості продукту, як правило такі баки дуже міцні, а вбудовані мембрани відрізняються високою зносостійкістю. Поверхні, які безпосередньо контактують з водою, мають полімерне покриттям, яке виключає процес іржавіння. Після тривалого користування, і виходу з ладу гумової мембрани, передбачена можливість легкої її заміни. Ціни на мембрани досить демократичні.

В основному мембранні баки для водопостачання відрізняються від баків для систем опалення кольором: синім і червоним відповідно.

Новини, статті та огляди Всі новини
  • Гідроакумулятор: функції та використання
    Гідроакумулятор: функції та використання

    Гідроакумулятор відіграє важливу роль у системах, що забезпечують постачання та регулювання тиску води, забезпечуючи їхню стійкість і оптимальну продуктивність. Цей пристрій має важливе значення в забезпеченні стійкого водопостачання для різних будівель і об'єктів, забезпечуючи комфорт і зручність для користувачів. Давайте розглянемо, що саме являє собою гідроакумулятор, як він функціонує і чому його важливість неможливо недооцінити.

    19.04.24
  • Електроніка Engo Controls
    Електроніка Engo Controls

    Електроніка Engo Controls

    16.04.24
  • Безкоштовна доставка радіаторів Purmo
    Безкоштовна доставка радіаторів Purmo

    Безкоштовна доставка радіаторів Purmo

    01.02.24
  • Новорічний графік роботи та привітання від колективу VOLTAR
    Новорічний графік роботи та привітання від колективу VOLTAR

    Новорічний графік роботи та привітання від колективу VOLTAR

    30.12.23
  • Надсилання в кредит від Нової Пошти
    Надсилання в кредит від Нової Пошти

    Забирай свою посилку вже сьогодні, а плати пізніше завдяки новій послузі від «Нової Пошти» - «Посилка в кредит» Вибирай будь-який товар на суму від 1000 до 50000 грн. Дізнайся доступний персональний ліміт у своєму додатку «Нова Пошта»

    04.05.23
  • Відвідини заводу Pedrollo
    Відвідини заводу Pedrollo

    20 березня 2023 року наші співробітники відвідали завод Pedrollo в містечку San Bonifacio в Італії.

    22.03.23
  • Оплата частинами від Monobank
    Оплата частинами від Monobank

    Як це працює? 1.Виберіть товар у магазині-партнері 2. Виберіть спосіб оплати «Покупка частинами від monobank» 3. Підтвердіть покупку в додатку 4. Збільшуйте строк покупки частинами до 24 місяців

    29.08.22
  • Привітання з Великоднем та графік роботи на свята
    Привітання з Великоднем та графік роботи на свята

    Дорогі Наші клієнти та партнери! Ми раді усіх привітати зі Світлим Святом Воскресіння Христового!!! Нехай ці дні принесуть Мир у ваші оселі та в нашу рідну Україну!!!

    22.04.22