(044) 394 90 01 (050) 394 90 01
voltar telegram account380500114653 voltar viber account380986700002

Минераловатная теплоізоляція трубопроводів

Сьогодні в промисловій і будівельній галузях з успіхом використовуються такі термоізоляційні матеріали, як нанести циліндри і напівциліндри. Основне призначення - ізоляції труб опалення та водопостачання, газопроводів, димових труб і димарів.

На ринку вони з'явилися відносно недавно. Давайте розберемося що ж вони собою являють.

теплоизоляция из минеральной ваты фото Мінераловатні циліндри - виготовляються з мінеральної вати на основі базальтових порід з додаванням синтетичного зв'язуючого. Можуть випускатися з покриттям з алюмінієвої фольги (кешированниє) або без неї. Застосовують їх для теплоізоляції трубопроводів. Основні позитивні якості таких циліндрів - висока хімічна стійкість до різного роду руйнівникам (луги, кислоти, масла, розчинники), можливість застосування при високих температурах - до 650 градусів за Цельсієм (відносяться до групи негорючих матеріалів - температура плавлення волокна - більше 1000 ° C) . Відносно розмірів - випускаються відрізками стандартної довжини, яка дорівнює 1м, діаметр циліндра і товщина стінки може варіюватися від 18 до 324 мм і від 20 до 100 мм відповідно.

Монтаж такої теплоізоляції досить простий і надійний завдяки наявності спеціальних пазів (технологічних замків) і практично повністю виключає присутність щілин в такій конструкції. Кешированний варіант мінераловатних циліндрів, завдяки захисному покриттю, стійкий до механічних і погодних впливів. Матеріал має високу технологічність - легко обробляється побутовими інструментами. Така теплоізоляція довговічна і не втрачає свої позитивні властивості протягом усього терміну експлуатації.

В області трубопровідної теплоізоляції - мінватним циліндри - технологічно найбільш досконалий продукт, який має покращені технологічними характеристиками, в порівнянні з матеріалами, що застосовувалися раніше.

Новини, статті та огляди Всі новини
  • Частотне регулювання в деталях
    Частотне регулювання в деталях

    У цьому огляді піде мова про частотне регулювання, походження цього явища і його призначення.

    22.04.24
  • Гідроакумулятор: функції та використання
    Гідроакумулятор: функції та використання

    Гідроакумулятор відіграє важливу роль у системах, що забезпечують постачання та регулювання тиску води, забезпечуючи їхню стійкість і оптимальну продуктивність. Цей пристрій має важливе значення в забезпеченні стійкого водопостачання для різних будівель і об'єктів, забезпечуючи комфорт і зручність для користувачів. Давайте розглянемо, що саме являє собою гідроакумулятор, як він функціонує і чому його важливість неможливо недооцінити.

    19.04.24
  • Електроніка Engo Controls
    Електроніка Engo Controls

    Електроніка Engo Controls

    16.04.24
  • Безкоштовна доставка радіаторів Purmo
    Безкоштовна доставка радіаторів Purmo

    Безкоштовна доставка радіаторів Purmo

    01.02.24
  • Новорічний графік роботи та привітання від колективу VOLTAR
    Новорічний графік роботи та привітання від колективу VOLTAR

    Новорічний графік роботи та привітання від колективу VOLTAR

    30.12.23
  • Надсилання в кредит від Нової Пошти
    Надсилання в кредит від Нової Пошти

    Забирай свою посилку вже сьогодні, а плати пізніше завдяки новій послузі від «Нової Пошти» - «Посилка в кредит» Вибирай будь-який товар на суму від 1000 до 50000 грн. Дізнайся доступний персональний ліміт у своєму додатку «Нова Пошта»

    04.05.23
  • Відвідини заводу Pedrollo
    Відвідини заводу Pedrollo

    20 березня 2023 року наші співробітники відвідали завод Pedrollo в містечку San Bonifacio в Італії.

    22.03.23
  • Оплата частинами від Monobank
    Оплата частинами від Monobank

    Як це працює? 1.Виберіть товар у магазині-партнері 2. Виберіть спосіб оплати «Покупка частинами від monobank» 3. Підтвердіть покупку в додатку 4. Збільшуйте строк покупки частинами до 24 місяців

    29.08.22