(098) 670 00 01 (044) 394 90 01
voltar telegram account380500114653 voltar viber account380986700002

Новий логотип Giacomini

Останнім часом на ринку опалення зберігається тенденція «оновлення» Багато брендів змінюють свої лого і стратегії розвитку, всі провідні виробники намагаються стати ближчими до своїх клієнтів, рухатися в ногу з часом, не відставати від розвитку енергозберігаючих технологій і постійно впроваджуючи інновації у виробництво.

Не відстає від інших і італійський виробник запірної арматури і труб GIACOMINI. В цьому році компанія оновила логотип, підкреслюючи тим самим свій твердий намір і далі залишатися одним з лідерів світового ринку опалення і водопостачання і рухатись вперед, не відстаючи від конкурентів. Новим лого GIACOMINI каже, що збирається рухатися тільки вперед, до нових технологій. Виділення літери «Е» означає, компанія надає великого значення енергозбереження в інженерних системах. Поява слова «WATER» в логотипі має підкреслити причетність компанії до знаку Водолія. Розробники нової концепції GIACOMINI впевнені, що з настанням ери Водолія така стратегія дуже актуальна. Це надає бренду природності, а споживачеві впевненості, що продукція з дівчиною ллє воду з глечика на логотипі - це символ комфорту і надійності. Слів «MOTION» в новому образі GIACOMINI означає рух, рух вперед до інновацій. Поєднання «WATER», «Е» і «MOTION» може означати тільки те, що ви, як споживач отримаєте тільки позитивні емоції, використовуючи продукти GIACOMINI.

Новини, статті та огляди Всі новини
  • Безкоштовна доставка радіаторів Purmo
    Безкоштовна доставка радіаторів Purmo

    Безкоштовна доставка радіаторів Purmo

    01.02.24
  • Новорічний графік роботи та привітання від колективу VOLTAR
    Новорічний графік роботи та привітання від колективу VOLTAR

    Новорічний графік роботи та привітання від колективу VOLTAR

    30.12.23
  • Надсилання в кредит від Нової Пошти
    Надсилання в кредит від Нової Пошти

    Забирай свою посилку вже сьогодні, а плати пізніше завдяки новій послузі від «Нової Пошти» - «Посилка в кредит» Вибирай будь-який товар на суму від 1000 до 50000 грн. Дізнайся доступний персональний ліміт у своєму додатку «Нова Пошта»

    04.05.23
  • Відвідини заводу Pedrollo
    Відвідини заводу Pedrollo

    20 березня 2023 року наші співробітники відвідали завод Pedrollo в містечку San Bonifacio в Італії.

    22.03.23
  • Оплата частинами від Monobank
    Оплата частинами від Monobank

    Як це працює? 1.Виберіть товар у магазині-партнері 2. Виберіть спосіб оплати «Покупка частинами від monobank» 3. Підтвердіть покупку в додатку 4. Збільшуйте строк покупки частинами до 24 місяців

    29.08.22
  • Привітання з Великоднем та графік роботи на свята
    Привітання з Великоднем та графік роботи на свята

    Дорогі Наші клієнти та партнери! Ми раді усіх привітати зі Світлим Святом Воскресіння Христового!!! Нехай ці дні принесуть Мир у ваші оселі та в нашу рідну Україну!!!

    22.04.22
  • До перемоги!
    До перемоги!

    Через продовження агресивних дій окупанта та зайнятісь наших працівників потребами оборони, ми прийняли рішення не відновлювати роботу в стандартному режимі до нашої перемоги. Складські запаси будемо використовувати лише для екстренних потреб та по запиту в нашому Львівському регіоні. Звернення з інших регіонів будемо розглядати в індивідуальному порядку а доставляти силами Нової Пошти чи інших працюючих перевізників в регіони де це можливо. Для звернень залишаємо контакти: 0500114653 - Володимир 0984039004 - Юрій  

    27.02.22
  • До перемоги!
    До перемоги!

    До перемоги!

    27.02.22