(098) 670 00 01 (044) 394 90 01
voltar telegram account380500114653 voltar viber account380986700002

Піч-кам'янка для сауни або лазні - поради і рекомендації

Що повинна зробити за своє життя господарська людина? Звести будинок, посадити дерево, обзавестися сином і, звичайно ж, побудувати лазню, в якій є справжня піч-кам'янка на дровах. Можна вважати, що це сучасна інтерпретація загальновідомого вираження, відповідна бажанням багатьох людей. Лазні та сауни за останні кілька років здобули таку широку популярність, що попит на них виріс в сотні разів. Це будова дозволяє не тільки добре провести час, а й істотно зміцнити своє здоров'я.

Печь-каменка для сауны или бани – советы и рекомендации-01

При облаштуванні лазні або сауни ключовим елементом є хороша піч-кам'янка на дровах. Саме такий котел-топка (найчастіше - з вбудованим баком для води) використовується в більшості випадків, коли мова йде про лазні або сауни. Піч-кам'янка на дровах має безліч переваг в порівнянні з іншими варіантами опалювального обладнання, а головною його складовою є спеціальний парогенератор, який дозволяє сформувати унікальний мікроклімат всередині парилки. Найбільш цікаві моделі, також мають вбудований бак для води. Таким чином, піч-кам'янка для сауни та лазні одночасно обігріває парилку і дає можливість прийняти душ після здійснення всіх процедур.

Піч-кам'янка з баком для води: типи і особливості конструкції

Сьогодні ми розглянемо найбільш популярні варіації такого опалювального обладнання для лазні та сауни, як кам'яна піч з водяним баком. Важливо відзначити, що акцент буде зроблений саме на цей котел на дровах, з огляду на його популярності серед власників. Генерування гарячої води - це можливість «вбити двох зайців»: створити бажаний мікроклімат всередині парилки і, одночасно з цим, нагріти технічну воду для душа. Іншими словами, ця піч-кам'янка на дровах дозволяє забути про додаткової ємності для мийки. 

Печь-каменка для сауны или бани – советы и рекомендации-02

Сьогодні піч-кам'янка з ємністю для води найчастіше зустрічається в чотирьох модифікаціях. Відмітною рисою кожної з них є місце розташування і кріплення технічної ємності. Це відноситься до різновидів конструкцій, як:

  1. Котел-топка на дровах з окремим баком для води, де топка або кам'янка розташовані поблизу ємності. Такий варіант в більшості випадків вимагає окремого монтажу грубки і самого бака.
  2. Піч для лазні та сауни, що має ємність для води, вбудовану в корпус. Це дуже популярний вид котла на дровах, який приваблює клієнтів своєю універсальністю.
  3. Піч з окремим баком з функцією підігріву завдяки особливому водяного контуру. Часто цей контур обігріває топка. Даний варіант досить складний в плані монтажу, але дозволяє поставити бак для води безпосередньо в душовій. В цьому випадку топка і водяний контур відіграють визначальну роль.
  4. Піч-кам'янка на дровах з баком для води, розташованим навколо димаря. Така конструкція користується величезною популярністю і, як згадувалося вище, дозволяє створити пічну розділку в дерев'яній стелі лазні або сауни. Крім того, цей варіант закриває питання з тиском води, замінюючи штучні маніпуляції природним фізичним явищем.

Як ми бачимо, кожен з видів такого опалювального обладнання, як піч-кам'янка з баком для води, має свої конструктивні особливості. Власники лазні і сауни рекомендують використовувати ці відмінності у власних інтересах. Іншими словами, котел-топка на дровах повинен підходити під певну специфікацію приміщення, в якому він буде розміщений.

Печь-каменка для сауны или бани – советы и рекомендации-03

Котел-топка з вбудованим баком для води - основні переваги

Як ми підкреслили вище, в сучасних реаліях найбільшим попитом серед господарів лазні або сауни користується піч-кам'янка з вбудованим в корпус баком для води. Це не є чимось дивним, адже універсальні рішення завжди приваблювали людей високою функціональністю і доступністю в плані такого параметра, як «ціна». Тому переваги, якими володіє котел-топка на дровах для лазні та сауни, ми розглянемо окремо. Багатьом покупцям цікаво, чому піч-кам'янка з вбудованим баком настільки популярна в наші дні. Крім того, існують деякі аспекти, які необхідно врахувати, перед тим як купити піч-кам'янку для лазні та сауни.

Для початку розберемо ключові плюси даної конструкції. Саме за ці особливості власник лазні або сауни, як правило, високо цінує котел на дровах з вбудованим баком для води. Ми говоримо про наступні переваги:

  • Гарячий пар від води може додатково нагріватися і подаватися в парилку, покращуючи мікроклімат приміщення.
  • Економія простору всередині лазні або сауни, яку гарантує піч-кам'янка з вмонтованим баком для води за рахунок особливостей своєї компоновки.
  • Легкодоступність ємності для води і її швидке наповнення.
  • Висока універсальність, яку може забезпечити такий котел-топка на дровах.

Завдяки перерахованим вище особливостям, піч-кам'янка з вбудованим баком для води буквально підкорила ринок опалювального обладнання для лазні та сауни. Звичайно, звичайний котел-топка на дровах коштує трохи дешевше, однак тут потрібно дивитися на ситуацію трохи ширше. Піч-кам'янка з вмонтованим баком для рідини істотно спрощує монтаж опалювального обладнання і закриває питання відразу по двом ключовим елементам лазні або сауни. Котел-топка забезпечує необхідний температурний режим в середині парилки і нагріває воду для душової.

Печь-каменка для сауны или бани – советы и рекомендации-04

Слід також зазначити, що піч-кам'янка з баком для води, виготовлена ​​надійним виробником, при належному догляді буде служити вам протягом багатьох років. Цей котел-топка на дровах абсолютно безпечний і може похвалитися наявністю продуманої конструкції, в якій врахована кожна дрібниця. Сучасна піч-кам'янка з вбудованим баком для води, часто, створюється з нержавіючої сталі високої якості. У деяких випадках виробник використовує інші види металу. Однак оптимальне співвідношення параметрів ціна/якість забезпечує котел-топку на дровах, зроблену саме з нержавіючої сталі.

Де купити хороший котел на дровах для лазні або сауни?

Напевно багатьох з вас цікавить, де можна купити такий виріб, як піч-кам'янка з баком для води. По правді кажучи, відповідь на це питання не потребує тривалого вивчення різноманітних факторів і нюансів, оскільки лежить на поверхні. Котел-топка для сауни - це специфічний товар, який необхідно купувати у фахівців. Давно минули ті часи, коли заводська піч на дровах продавалася тільки у незрозумілого перекупника, а її монтаж цілком і повністю залежав від будівельних навичок власника лазні. У наш час знаючі люди купують опалювальне обладнання для сауни через надійний інтернет-магазин.

Завдяки активному розвитку онлайн-торгівлі, на ринку з'явилися спеціалізовані торговельні майданчики, які орієнтуються на продаж товарів конкретної категорії. Кам'яна піч з баком для води, куплена в такому інтернет-магазині, відповідає актуальним вимогам за якістю і має більш низьку ціну. В цілому, купити через онлайн-ресурс такий товар, як котел-топка на дровах для лазні або сауни вигідніше з кількох причин:

  • Доступні ціни, регулярні акції та знижки.
  • Широкий асортимент товарів.
  • Тільки якісні товари від надійних виробників.
  • Оперативна доставка по всій Україні.
  • Відмінний рівень обслуговування та приємні співробітники.

Печь-каменка для сауны или бани – советы и рекомендации-05

Все говорить про те, що піч-кам'янка з баком для води, придбана через інтернет - це правильний вибір в будь-якій ситуації. Так покупець зможе знайти котел для лазні або сауни на дровах за найбільш вигідною ціною і йому не доведеться витрачати свій час на тривалий пошук відповідних варіантів.

Якщо ви вже зрозуміли, що піч-кам'янка з баком для води - ідеальний варіант для вашої лазні або сауни, радимо придивитися до інтернет-магазину Voltar. Тут ви знайдете якісний товар за привабливою вартістю, а великий спектр продукції здивує навіть самого вимогливого користувача. Потрібен котел-топка на дровах для лазні або сауни? Тоді вам варто заглянути на Voltar!

Новини, статті та огляди Всі новини
  • Безкоштовна доставка радіаторів Purmo
    Безкоштовна доставка радіаторів Purmo

    Безкоштовна доставка радіаторів Purmo

    01.02.24
  • Новорічний графік роботи та привітання від колективу VOLTAR
    Новорічний графік роботи та привітання від колективу VOLTAR

    Новорічний графік роботи та привітання від колективу VOLTAR

    30.12.23
  • Надсилання в кредит від Нової Пошти
    Надсилання в кредит від Нової Пошти

    Забирай свою посилку вже сьогодні, а плати пізніше завдяки новій послузі від «Нової Пошти» - «Посилка в кредит» Вибирай будь-який товар на суму від 1000 до 50000 грн. Дізнайся доступний персональний ліміт у своєму додатку «Нова Пошта»

    04.05.23
  • Відвідини заводу Pedrollo
    Відвідини заводу Pedrollo

    20 березня 2023 року наші співробітники відвідали завод Pedrollo в містечку San Bonifacio в Італії.

    22.03.23
  • Оплата частинами від Monobank
    Оплата частинами від Monobank

    Як це працює? 1.Виберіть товар у магазині-партнері 2. Виберіть спосіб оплати «Покупка частинами від monobank» 3. Підтвердіть покупку в додатку 4. Збільшуйте строк покупки частинами до 24 місяців

    29.08.22
  • Привітання з Великоднем та графік роботи на свята
    Привітання з Великоднем та графік роботи на свята

    Дорогі Наші клієнти та партнери! Ми раді усіх привітати зі Світлим Святом Воскресіння Христового!!! Нехай ці дні принесуть Мир у ваші оселі та в нашу рідну Україну!!!

    22.04.22
  • До перемоги!
    До перемоги!

    Через продовження агресивних дій окупанта та зайнятісь наших працівників потребами оборони, ми прийняли рішення не відновлювати роботу в стандартному режимі до нашої перемоги. Складські запаси будемо використовувати лише для екстренних потреб та по запиту в нашому Львівському регіоні. Звернення з інших регіонів будемо розглядати в індивідуальному порядку а доставляти силами Нової Пошти чи інших працюючих перевізників в регіони де це можливо. Для звернень залишаємо контакти: 0500114653 - Володимир 0984039004 - Юрій  

    27.02.22
  • До перемоги!
    До перемоги!

    До перемоги!

    27.02.22