(044) 394 90 01 (050) 394 90 01
voltar telegram account380500114653 voltar viber account380986700002

Рекомендації по вибору кондиціонера

Що слід врахувати, перед покупкою кондиціонера

мульти-спліт система Ні для кого не секрет що на ціну будь-якого товару прямо впливають ринок пропозиції і ринок попиту. Найнижчу ціну обумовлюють надлишок пропозиції і низький попит. Для того щоб придбати кондиціонер найвигідніше, не варто чекати піку попиту, який припадає на липень місяць, а задуматися вже сьогодні, коли попит мінімальний, а продавці готові робити знижки для того щоб продати товар.

Підбираючи кондиціонер, насамперед необхідно визначитися що саме Вам потрібно - мульти-спліт система або просто настінна спліт система . Існує звичайно ще безліч інших конструктивних модифікацій, але звертати на них увагу варто тільки в тому випадку, якщо застосувати два перших типи по якійсь причині неможливо.

В рамках свого класу, спліт-системи - оптимальне рішення в плані цінової доступності, продуктивності і трудомісткості монтажу. Дані кондиціонери мають дуже низьким рівнем шуму, завжди комплектуються повнофункціональним пультом дистанційного керування і добре вписуються майже в будь-який інтер'єр, зауважимо що місце монтажу внутрішнього блоку користувач може вибрати на свій розсуд.

Купівля мульти спліт-системи може бути обумовлена, якщо необхідно кондиционировать відразу кілька приміщень або досить великі приміщення, такі як торгові зали, комплекси офісних приміщень, котеджі.

Параметри, якими необхідно керуватися, вибираючи кондиціонер

монтаж кондиціонера Вибір спліт-системи необхідно проводити за кількома параметрами. Найперший і головний параметр - це потужність кондиціонера. Важливу роль також відіграють архітектурні особливості приміщення і доступність монтажу. Якщо приміщення характеризують специфічні або нестандартні параметри - краще, щоб потужність кондиціонера визначив фахівець. У більшості випадків така процедура є безкоштовною - фірма яка продає і встановлює кондиціонер, зобов'язана визначити потужність відповідного агрегату. Правильний вибір визначає не тільки продуктивність системи але і термін її безпроблемної служби. Так, агрегат з недостатньою потужністю буде працювати безупинно на піку своєї потужності, що швидко вичерпає його ресурс, а кондиціонер з надлишковою потужністю по-перше створить різкі перепади температури, а по-друге буде занадто часто запускати-зупиняти компресор, а це в короткі терміни виведе його з ладу.

Чинників які впливають на правильний вибір досить багато, але врахувати їх необхідно. Усереднений розрахунок проводиться, виходячи з 1 кВт потужності агрегату на 10 м ² площі приміщення, при стандартній висоті стелі. Додаткові враховуються параметри, це: орієнтація вікон (сонячна або затінена сторона), матеріал стін і їх теплоізоляція, а також кількість тепловиділяючих приладів (телевізори монітори і ін.).

Підбір настінної спліт-системи по серії

настінна спліт-система Виробники кондиціонерів застосовують уніфіковану систему розділу кондиціонерів за серіями, де кожна серія відповідає певній потужності, звідси не складно за усередненою формулою визначити і площа приміщення. Нижче наведена таблиця відповідності: серія - потужність спліт-системи - площа приміщення.

  • 7 серія - 2.1 кВт - 15-20 м ²
  • 9 серія - 2.6 кВт - 25-30 м ²
  • 12 серія - 3.5 кВт - 35-40 м ²
  • 18 серія - 5.3 кВт - 50-55 м ²
  • 24 серія - 7.0 кВт - 70-72 м ²
  • 30 серія - 8.2 кВт - 85-90 м ²
  • 36 серія - 10.6 кВт - 100-105 м ²

Застосування инверторной технології в настінних спліт-системах

Найбільш досконалими технологічно, є інверторні кондиціонери. Вся суть застосування "інвертора" полягає в перетворенні змінного струму в постійний, а це в свою чергу дозволяє плавно змінювати частоту оборотів компресора, тоді як системи без інвертора здатні його тільки включати або відключати, а кількість таких циклів прямо впливає на довговічність системи. У інверторних кондиціонерах також виключені різкі перепади температури і шумові "хвилі", до того ж така конструкція робить його більш довговічним і менш енергопотребітельним (приблизно на 30-35% порівняно зі звичайною системою). Єдиний мінус - висока чутливість електроніки до перепадів напруги живлення.

Новини, статті та огляди Всі новини
  • Частотне регулювання в деталях
    Частотне регулювання в деталях

    У цьому огляді піде мова про частотне регулювання, походження цього явища і його призначення.

    22.04.24
  • Гідроакумулятор: функції та використання
    Гідроакумулятор: функції та використання

    Гідроакумулятор відіграє важливу роль у системах, що забезпечують постачання та регулювання тиску води, забезпечуючи їхню стійкість і оптимальну продуктивність. Цей пристрій має важливе значення в забезпеченні стійкого водопостачання для різних будівель і об'єктів, забезпечуючи комфорт і зручність для користувачів. Давайте розглянемо, що саме являє собою гідроакумулятор, як він функціонує і чому його важливість неможливо недооцінити.

    19.04.24
  • Електроніка Engo Controls
    Електроніка Engo Controls

    Електроніка Engo Controls

    16.04.24
  • Безкоштовна доставка радіаторів Purmo
    Безкоштовна доставка радіаторів Purmo

    Безкоштовна доставка радіаторів Purmo

    01.02.24
  • Новорічний графік роботи та привітання від колективу VOLTAR
    Новорічний графік роботи та привітання від колективу VOLTAR

    Новорічний графік роботи та привітання від колективу VOLTAR

    30.12.23
  • Надсилання в кредит від Нової Пошти
    Надсилання в кредит від Нової Пошти

    Забирай свою посилку вже сьогодні, а плати пізніше завдяки новій послузі від «Нової Пошти» - «Посилка в кредит» Вибирай будь-який товар на суму від 1000 до 50000 грн. Дізнайся доступний персональний ліміт у своєму додатку «Нова Пошта»

    04.05.23
  • Відвідини заводу Pedrollo
    Відвідини заводу Pedrollo

    20 березня 2023 року наші співробітники відвідали завод Pedrollo в містечку San Bonifacio в Італії.

    22.03.23
  • Оплата частинами від Monobank
    Оплата частинами від Monobank

    Як це працює? 1.Виберіть товар у магазині-партнері 2. Виберіть спосіб оплати «Покупка частинами від monobank» 3. Підтвердіть покупку в додатку 4. Збільшуйте строк покупки частинами до 24 місяців

    29.08.22