(044) 394 90 01 (050) 394 90 01
voltar telegram account380500114653 voltar viber account380986700002

Поради щодо вибору домашнього конвектора

поради щодо вибору конвектора Перш ніж відправлятися за покупкою газового конвектора , необхідно розрахувати його потужність, яка залежить від площі опалювального приміщення. Приблизна потужність розраховується таким чином, щоб на кожні 10 м2 припадав 1 кВт потужності. Але тут лише загальної площі приміщення буде недостатньо, так як для повноцінного обігріву повинна враховуватися ще й висота стель, а також кількість вікон і теплоізоляційні характеристики стін і даху. Тому такий розрахунок є дуже відносним, і при виборі опалювального обладнання набагато краще буде звернутися до фахівців магазину, які допоможуть більш точно розрахувати потужність обладнання, враховуючи всі особливості приміщення.

Вибір палива конвектора

До першого параметру відноситься вид палива, на якому буде працювати конвектор. Якщо врахувати, що в роботі більшості сучасних газових конвекторів застосовується або природний газ метан, або скраплений пропан, то слід вибирати модель, що працює на більш дешевому в вашому регіоні паливі. Слід врахувати, що у більшості газових конвекторів форсунки можна замінювати або налаштовувати так, щоб вони могли працювати на іншому виді палива. Але в разі такої необхідності без допомоги фахівця не обійтися.

Вибір матеріалу теплообмінника конвектора

ковекторов Наступним етапом стане вибір матеріалу, з якого складається теплообмінник. При їх виробництві використовується як сталь, так і чавун. Незважаючи на те що вартість газового конвектора з чавунним теплообмінником на порядок вище, ніж зі сталевим, то при можливості вибору перевагу слід віддавати саме йому. Чавунний теплообмінник має властивість акумулювати тепло невеликим тепловим розширенням, що значно підвищує показник теплової ефективності і їх зносостійкість. Придбання газового конвектора зі сталевим теплообмінником дозволить заощадити кошти, але якісні характеристики такого обладнання значно нижче, та й прослужить воно набагато менший термін.

Враховуємо всі дрібниці при покупці конвектора

Слід враховувати і довжину газової труби приладу, яка не повинна бути менше товщини стіни. Звичайно, цей параметр є не настільки важливим, так як цю проблему можна вирішити, звернувшись до відповідної майстерню, де трубу подовжать. Але покупка конвектора, довжина газоходних труби якого спочатку буде в потрібних межах, дозволить значно заощадити не тільки гроші, але і час.

Деякі види газових конвекторів мають вбудований вентилятор, тому слід заздалегідь вирішити, наскільки він його наявність доцільно. Незважаючи на те що працює вентилятор прискорює циркуляцію повітря, дозволяючи швидко нагріти приміщення, він створює певні незручності, які полягають в постійному шумовому супроводі його роботи.

Новини, статті та огляди Всі новини
  • Частотне регулювання в деталях
    Частотне регулювання в деталях

    У цьому огляді піде мова про частотне регулювання, походження цього явища і його призначення.

    22.04.24
  • Гідроакумулятор: функції та використання
    Гідроакумулятор: функції та використання

    Гідроакумулятор відіграє важливу роль у системах, що забезпечують постачання та регулювання тиску води, забезпечуючи їхню стійкість і оптимальну продуктивність. Цей пристрій має важливе значення в забезпеченні стійкого водопостачання для різних будівель і об'єктів, забезпечуючи комфорт і зручність для користувачів. Давайте розглянемо, що саме являє собою гідроакумулятор, як він функціонує і чому його важливість неможливо недооцінити.

    19.04.24
  • Електроніка Engo Controls
    Електроніка Engo Controls

    Електроніка Engo Controls

    16.04.24
  • Безкоштовна доставка радіаторів Purmo
    Безкоштовна доставка радіаторів Purmo

    Безкоштовна доставка радіаторів Purmo

    01.02.24
  • Новорічний графік роботи та привітання від колективу VOLTAR
    Новорічний графік роботи та привітання від колективу VOLTAR

    Новорічний графік роботи та привітання від колективу VOLTAR

    30.12.23
  • Надсилання в кредит від Нової Пошти
    Надсилання в кредит від Нової Пошти

    Забирай свою посилку вже сьогодні, а плати пізніше завдяки новій послузі від «Нової Пошти» - «Посилка в кредит» Вибирай будь-який товар на суму від 1000 до 50000 грн. Дізнайся доступний персональний ліміт у своєму додатку «Нова Пошта»

    04.05.23
  • Відвідини заводу Pedrollo
    Відвідини заводу Pedrollo

    20 березня 2023 року наші співробітники відвідали завод Pedrollo в містечку San Bonifacio в Італії.

    22.03.23
  • Оплата частинами від Monobank
    Оплата частинами від Monobank

    Як це працює? 1.Виберіть товар у магазині-партнері 2. Виберіть спосіб оплати «Покупка частинами від monobank» 3. Підтвердіть покупку в додатку 4. Збільшуйте строк покупки частинами до 24 місяців

    29.08.22