(044) 394 90 01 (050) 394 90 01
voltar telegram account380500114653 voltar viber account380986700002

Вбудовувані в підлогу конвектори

Великі вікна, на всю стіну, що починаються у статі і досягають стелі - мрія багатьох поціновувачів стилю і красивого життя. Але постає питання - як обігрівати приміщення з такими вікнами взимку? Звичні нам батареї Ніяк не впишуться в інтер'єр і в корені зіпсують весь естетичний задум. Але, як відомо, вихід є з будь-якої ситуації, варто тільки гарненько пошукати. У нашому випадку - це вбудовані в підлогу конвектори.

Візуально такий прилад виглядає як довга, не велика по висоті коробка, кришка якої виконана у вигляді декоративних грат. Усередині цього корпусу розташований теплообмінник, який представляє собою трубу, по якій циркулює теплоносій, з нанизаними на неї металевими пластинами. Існують також вдосконалені моделі - крім теплообмінника вони можуть бути обладнані одним або кількома електровентиляторами, за рахунок яких обігрів приміщення значно прискорюється, також може бути укомплектована різними термостатичним і терморегулирующим обладнанням.

Монтаж таких конвекторів необхідно передбачити заздалегідь, адже весь його корпус повинен бути захованим нижче рівня підлоги - або в бетонному стягуванні, або ж в зробленому в фальшполи отворі. Після успішного завершення монтажу корпусу вбудованого конвектора - залишається тільки встановити декоративну решітку, поверхня якої повинна ідеально збігатися з рівнем підлоги.

Благо виробники пропонують безліч варіантів забарвлення і матеріалів з яких виконані декоративні грати, починаючи від алюмінієвих з природним кольором "під метал" і закінчуючи декоративними решітками виконаними з дуба, бука або горіха, і більш дешевими - пластиковими. Існує також можливість виконання таких решіток "під замовлення", які в підсумку ідеально сочтутся з інтер'єром приміщення. Осередки самих ґрат також можуть мати різну форму.

Серійно виробляються конвектори за замовчуванням мають прямокутну форму, розміри їх коливалася від 140-430 і 800-5000 мм по ширині і довжині відповідно. Під замовлення можливе виконання і напівкруглих і овальних конструкцій.

Новини, статті та огляди Всі новини
  • Частотне регулювання в деталях
    Частотне регулювання в деталях

    У цьому огляді піде мова про частотне регулювання, походження цього явища і його призначення.

    22.04.24
  • Гідроакумулятор: функції та використання
    Гідроакумулятор: функції та використання

    Гідроакумулятор відіграє важливу роль у системах, що забезпечують постачання та регулювання тиску води, забезпечуючи їхню стійкість і оптимальну продуктивність. Цей пристрій має важливе значення в забезпеченні стійкого водопостачання для різних будівель і об'єктів, забезпечуючи комфорт і зручність для користувачів. Давайте розглянемо, що саме являє собою гідроакумулятор, як він функціонує і чому його важливість неможливо недооцінити.

    19.04.24
  • Електроніка Engo Controls
    Електроніка Engo Controls

    Електроніка Engo Controls

    16.04.24
  • Безкоштовна доставка радіаторів Purmo
    Безкоштовна доставка радіаторів Purmo

    Безкоштовна доставка радіаторів Purmo

    01.02.24
  • Новорічний графік роботи та привітання від колективу VOLTAR
    Новорічний графік роботи та привітання від колективу VOLTAR

    Новорічний графік роботи та привітання від колективу VOLTAR

    30.12.23
  • Надсилання в кредит від Нової Пошти
    Надсилання в кредит від Нової Пошти

    Забирай свою посилку вже сьогодні, а плати пізніше завдяки новій послузі від «Нової Пошти» - «Посилка в кредит» Вибирай будь-який товар на суму від 1000 до 50000 грн. Дізнайся доступний персональний ліміт у своєму додатку «Нова Пошта»

    04.05.23
  • Відвідини заводу Pedrollo
    Відвідини заводу Pedrollo

    20 березня 2023 року наші співробітники відвідали завод Pedrollo в містечку San Bonifacio в Італії.

    22.03.23
  • Оплата частинами від Monobank
    Оплата частинами від Monobank

    Як це працює? 1.Виберіть товар у магазині-партнері 2. Виберіть спосіб оплати «Покупка частинами від monobank» 3. Підтвердіть покупку в додатку 4. Збільшуйте строк покупки частинами до 24 місяців

    29.08.22