(044) 394 90 01 (050) 394 90 01
voltar telegram account380986700002 voltar viber account380986700002

Блог інтернет магазину опалення та водопостачання Волтар

Пошук по статтях
  • Види з'єднань трубопровідної арматури. Види з'єднань трубопровідної арматури.

    Трубопровідна арматура призначена для забезпечення надійної та довготривалої роботи системи трубопроводу. Але ось під'єднання самої арматури до трубопроводів існує кілька варіантів. Варіант приєднання - один з головних індітіфікаторов класифікації трубопровідної арматури.

  • Газові котли Saunier Duval Газові котли Saunier Duval

    Сьогодні ринок обладнання для газового опалення дуже насичений, і вибрати газовий котел, який Вам підійде і вартістю і специфікаціями, можна без прблем. Але ми пропонуємо звернути Вашу увагу на котли італійського виробника Saunier Duval, вони задовольнять запити кожного споживача.

  • Напірна каналізація Напірна каналізація

    Основною відмінною рисою напірної каналізації є присутність насосної станції. Насосна станція в свою чергу, також включає в себе подрібнювач твердих відходів. Насосний механізм виконаний з високоміцної сталі, деталі якого розраховані на тривалу роботу без перебоїв. Присутність измельчительного механізму в такій системі, який в основному є ротор складної форми, дозволяє використовувати труби відносно невеликих діаметрів, від 32 до 100 мм, що в свою чергу знижує вартість матеріалів для прокладки каналізації.

  • Тепла водяна підлога Тепла водяна підлога

    Здавалося б, що обігрів підлоги досить громіздка конструкція. Але при своїх розмірах, в порівнянні з радіаторами, ця конструкція прихована, і не займає місця взагалі. Тепер Ви зможете ставити Ваші меблі куди завгодно. Та й відсутність радіаторів і труб на стінах виглядає дуже естетично.

  • Автоматика управління опалювальною системою Автоматика управління опалювальною системою

    Автоматичне управління системами опалення або кондиціонування на сьогоднішній день стало необхідним елементом. Навіть в найпростішому вигляді така система дає багато переваг.

  • Газове опалення. Запобіжні заходи Газове опалення. Запобіжні заходи

    Газове опалення дійсно вигідно, а обладнання для сучасних газових опалювальних систем має високу якість і довговічністю. Але, не варто забувати що газ також несе небезпеку для людини. Несправності в газовій опалювальній системі загрожують отруєнням, а в гіршому випадку, навіть вибухом. Тому ні в якому разі не варто нехтувати заходами безпеки.

  • Рекомендації з пошуку сантехніка-професіонала Рекомендації з пошуку сантехніка-професіонала

    Зламався кран або забилася каналізація? Припустимо, що з цією проблемою Ви впораєтеся самостійно. Але ось що робити з монтажем елітної сантехніки? Тут доведеться довіритися фахівцям. У великих містах сьогодні існує безліч організацій, що надають послуги по роботі з сантехнічними пристроями.

  • Як вибрати проточний водонагрівач Як вибрати проточний водонагрівач

    Проточний водонагрівач - це пристрій, призначений для нагріву води в системі водопостачання. Протікаючи через теплообмінник (нагрівальну ємність невеликих розмірів), вода швидко прогрівається до потрібної температури.

  • Типи бойлерів і переваги їх використання Типи бойлерів і переваги їх використання

    Бойлером називають ємність призначену для нагріву води в системах гарячого водопостачання. Нагрівання води в бойлері відбувається за рахунок змійовика (трубки) по якому циркулює гаряча вода або за допомогою електричного нагрівального елементу (тена), закритого або відкритого типу.

  • Найпоширеніші помилки при покупці побутових котлів Найпоширеніші помилки при покупці побутових котлів

    Сучасному покупцеві опалювальної техніки стає все трудне робити вибір обладнання в умовах нинішнього ринку.

  • Новинка в асортименті Новинка в асортименті

    Не всі наші покупці розуміють, що таке коаксіальний димохід, для чого він потрібен і яка його функція.

  • Які опалювальні системи краще і чи потрібні групи безпеки Які опалювальні системи краще і чи потрібні групи безпеки

    Для того щоб дати відповіді на питання про групу безпеки спочатку потрібно прояснити як працюють найбільш популярні нині системи опалення.

  • Кімнатний термостат - розкіш чи необхідність Кімнатний термостат - розкіш чи необхідність

    В одній з попередніх статей про кімнатних термостатах (тижневих программаторах) було сказано, що - використовувати котел без вибору програм (термостата) - це теж що використовувати лампочку без вимикача, і це - щира правда!

  • Wilo Assistant Wilo Assistant

    Мобільні пристрої та різного роду гаджети дуже щільно увійшли в наше життя.

  • Новий логотип Giacomini Новий логотип Giacomini

    Останнім часом на ринку опалення зберігається тенденція «оновлення» Багато брендів змінюють свої лого і стратегії розвитку, всі провідні виробники намагаються стати ближчими до своїх клієнтів, рухатися в ногу з часом, не відставати від розвитку енергозберігаючих технологій і постійно впроваджуючи інновації у виробництво.