(044) 394 90 01 (050) 394 90 01
voltar telegram account380500114653 voltar viber account380986700002

Які радіатори вибрати? Біметалічні або сталеві?

З приходом сезону опалення важливо стає відразу зрізати виробили свій ресурс радіатори опалення і замінити їх новими аналогами. Якщо важливо для сільського будинку або міської квартири встановити новітні радіатори, що відрізняються низьким рівнем теплової інерції і довгим терміном експлуатації, рекомендований вибір на користь біметалевих і сталевих радіаторів.

біметалічні радіатори опалення Найбільш дорогими вважаються біметалічні радіатори. Але цього є всі підстави - вони відмінні довгим терміном експлуатації, прекрасним зовнішнім виглядом і вкрай низьким рівнем теплової інерції, тобто вони здатні ефективним чином нагріватися практично при будь-якій температурі теплоносія. Це пов'язано з їх конструкцією - всередині є особливо міцна труба з легованої сталі, по якій і циркулює гарячий теплоносій. Труба - особливо міцна, яка спочатку здатна витримати тиск теплоносія, що доходить до рівня 40 атмосфер!

Але однієї труби для ефективного перерозподілу тепла явно недостатньо. Виробники йдуть далі - закривають сталеву трубу ефективним алюмінієвими ребрами, яке і віддає закумульоване тепло в житлові приміщення вже методом радіації. Прогрівання в останньому випадку буде відбуватися набагато швидше.

сталеві панельні радіатори Але якщо потрібні радіатори аналогічних технічних параметрів, але за нижчою ціною, рекомендований вибір на користь сталевих радіаторів . Їх стінки, цілком і повністю виготовляються з перевірених виштампувані в заводських умовах сталевих деталей, всередині яких постійно і циркулює теплоносій.

Зрозуміло, будь-яка сталь відрізняється вкрай низьким запасом міцності корозії, яка у вітчизняних реаліях, коли якість теплоносія залишається низьким (мається підвищений вміст кисню, через якого сталь кородує з середньою швидкістю 0.1 мм в рік), але коли потрібні недорогі радіатори, здатні прослужити не менше 8-10 років і володіють низьким рівнем теплової інерції, то висновок очевидний - рекомендується купувати і встановлювати на сталевий зганяння виключно сталеві радіатори опалення! Адже останні, мають аналогічним рівнем теплової інерції, як їх прямі конкуренти - алюмінієві радіатори, але перші легше і швидше встановлюються на пластикові або сталеві труби опалення, а коштують набагато дешевше!

Новини, статті та огляди Всі новини
  • Частотне регулювання в деталях
    Частотне регулювання в деталях

    У цьому огляді піде мова про частотне регулювання, походження цього явища і його призначення.

    22.04.24
  • Гідроакумулятор: функції та використання
    Гідроакумулятор: функції та використання

    Гідроакумулятор відіграє важливу роль у системах, що забезпечують постачання та регулювання тиску води, забезпечуючи їхню стійкість і оптимальну продуктивність. Цей пристрій має важливе значення в забезпеченні стійкого водопостачання для різних будівель і об'єктів, забезпечуючи комфорт і зручність для користувачів. Давайте розглянемо, що саме являє собою гідроакумулятор, як він функціонує і чому його важливість неможливо недооцінити.

    19.04.24
  • Електроніка Engo Controls
    Електроніка Engo Controls

    Електроніка Engo Controls

    16.04.24
  • Безкоштовна доставка радіаторів Purmo
    Безкоштовна доставка радіаторів Purmo

    Безкоштовна доставка радіаторів Purmo

    01.02.24
  • Новорічний графік роботи та привітання від колективу VOLTAR
    Новорічний графік роботи та привітання від колективу VOLTAR

    Новорічний графік роботи та привітання від колективу VOLTAR

    30.12.23
  • Надсилання в кредит від Нової Пошти
    Надсилання в кредит від Нової Пошти

    Забирай свою посилку вже сьогодні, а плати пізніше завдяки новій послузі від «Нової Пошти» - «Посилка в кредит» Вибирай будь-який товар на суму від 1000 до 50000 грн. Дізнайся доступний персональний ліміт у своєму додатку «Нова Пошта»

    04.05.23
  • Відвідини заводу Pedrollo
    Відвідини заводу Pedrollo

    20 березня 2023 року наші співробітники відвідали завод Pedrollo в містечку San Bonifacio в Італії.

    22.03.23
  • Оплата частинами від Monobank
    Оплата частинами від Monobank

    Як це працює? 1.Виберіть товар у магазині-партнері 2. Виберіть спосіб оплати «Покупка частинами від monobank» 3. Підтвердіть покупку в додатку 4. Збільшуйте строк покупки частинами до 24 місяців

    29.08.22