(044) 394 90 01 (050) 394 90 01
voltar telegram account380500114653 voltar viber account380986700002

Як вибрати радіатори опалення

У кожній квартирі є радіатори опалення . Вони є малопомітною деталлю, але при цьому без радіаторів квартир не буває. Мало того, що так звані «батареї» обігрівають приміщення, вони повинні виглядати красиво і охайно. Однак, далеко не всі знають, як правильно вибрати радіатори опалення в свою квартиру.

Основною причиною заміни старих батарей на нові є тріщини, іржа і протікання. Звичайно, краще не доводити справу до протікання окропу. Також слід враховувати той факт, що чавунні батареї, які стоять майже в усіх старих будинках, мають термін придатності, який становить тридцять років. Саме тому необхідно замінити старі батареї на нові. В іншому випадку, якщо буде аварія, вам доведеться компенсувати весь шкоди самостійно. Якщо у вас вдома холодно під час опалювального сезону, то причина теж може бути в старих батареях. Ще однією причиною заміни батарей є їх зовнішній вигляд. Адже сучасні радіатори опалення відрізняються більш красивим дизайном. Якщо ви вирішили поміняти батареї з перерахованих вище причин, то вам необхідно підготуватися до покупки нових радіаторів.

При виборі радіатора зверніть увагу

Зверніть увагу на те, які гарантійні терміни дає виробник радіаторів. Адже кожен з нас хоче, щоб покупка прослужила довгий час. Важливе значення відіграє вартість радіаторів. Вона повинна бути прийнятною. Звичайно ж, не можна забувати про головне покликання батарей - вони повинні обігрівати приміщення.

Чавунні радіатори опалення

чавунні радіатори опалення Для того, щоб правильно вибрати радіатори опалення, необхідно розбиратися в їх видах. Розглянемо всі види батарей. Найвідомішими з них є чавунні батареї , які раніше були в кожному будинку. Незважаючи на те, що вони довго нагріваються, тепловіддача у таких батарей висока. Не можна не відзначити надійність і стійкість до корозії чавунних радіаторів. Вартість таких батарей зараз цілком доступна для кожної родини. Що стосується недоліків, то найголовнішим є велика вага. Нести такі радіатори дуже важко і незручно. Встановлювати чавунні батареї теж непросто.

Алюмінієві радіатори опалення

алюмінієві батареї Алюмінієві батареї відрізняються своїм гарним зовнішнім виглядом, а також тим, що можна їх вішати на будь-які стіни. Адже для чавунних батарей потрібні міцні стіни через ваги конструкції. Також алюмінієвий радіатор може бути будь-яким, адже ви можете самостійно зібрати потрібну кількість секцій. Якщо з однією секцією щось станеться, ви можете поміняти її, не змінюючи при цьому всю батарею. Це дуже зручно. Мінусами алюмінієвих радіаторів є те, що вони погано пропускають гази всередині себе, а це може привести до поломки і аварії. Також вони дуже швидко піддаються корозії.

сталеві радіатори опалення Сталеві радіатори відрізняються тим, що вони дуже швидко нагріваються. Але, на жаль, сталь так само швидко і остигає. Тому такі батареї відмінно підходять для тих приміщень, в яких можна регулювати температуру опалення. Сталеві батареї не витримують високого тиску, тому перед покупкою необхідно проконсультуватися у вашій керуючої компанії про те, чи підійдуть сталеві батареї чи ні.

Біметалічні радіатори опалення

Найкращими вважаються біметалічні радіатори. Вони виконані з двох металів. Трубки виконуються з міді, а потім особливими методами укладають ці трубки в алюмінієві корпуси. Виглядають такі батареї дуже красиво і естетично. На відміну від алюмінієвих радіаторів, біметалічні батареї витримують водяні удари і високий тиск. Адже вони мають переваги декількох радіаторів.

Таким чином, можна зробити висновок про те, що вибір радіаторів опалення - важлива справа. Тому треба підійти до нього дуже відповідально. Намагайтеся купувати вироби з великим гарантійним терміном. Пам'ятайте, що ваш вибір повинен виходити з умов опалення вашої квартири. Вдалого вибору!

Новини, статті та огляди Всі новини
  • Частотне регулювання в деталях
    Частотне регулювання в деталях

    У цьому огляді піде мова про частотне регулювання, походження цього явища і його призначення.

    22.04.24
  • Гідроакумулятор: функції та використання
    Гідроакумулятор: функції та використання

    Гідроакумулятор відіграє важливу роль у системах, що забезпечують постачання та регулювання тиску води, забезпечуючи їхню стійкість і оптимальну продуктивність. Цей пристрій має важливе значення в забезпеченні стійкого водопостачання для різних будівель і об'єктів, забезпечуючи комфорт і зручність для користувачів. Давайте розглянемо, що саме являє собою гідроакумулятор, як він функціонує і чому його важливість неможливо недооцінити.

    19.04.24
  • Електроніка Engo Controls
    Електроніка Engo Controls

    Електроніка Engo Controls

    16.04.24
  • Безкоштовна доставка радіаторів Purmo
    Безкоштовна доставка радіаторів Purmo

    Безкоштовна доставка радіаторів Purmo

    01.02.24
  • Новорічний графік роботи та привітання від колективу VOLTAR
    Новорічний графік роботи та привітання від колективу VOLTAR

    Новорічний графік роботи та привітання від колективу VOLTAR

    30.12.23
  • Надсилання в кредит від Нової Пошти
    Надсилання в кредит від Нової Пошти

    Забирай свою посилку вже сьогодні, а плати пізніше завдяки новій послузі від «Нової Пошти» - «Посилка в кредит» Вибирай будь-який товар на суму від 1000 до 50000 грн. Дізнайся доступний персональний ліміт у своєму додатку «Нова Пошта»

    04.05.23
  • Відвідини заводу Pedrollo
    Відвідини заводу Pedrollo

    20 березня 2023 року наші співробітники відвідали завод Pedrollo в містечку San Bonifacio в Італії.

    22.03.23
  • Оплата частинами від Monobank
    Оплата частинами від Monobank

    Як це працює? 1.Виберіть товар у магазині-партнері 2. Виберіть спосіб оплати «Покупка частинами від monobank» 3. Підтвердіть покупку в додатку 4. Збільшуйте строк покупки частинами до 24 місяців

    29.08.22