(098) 670 00 01 (044) 394 90 01
voltar telegram account380500114653 voltar viber account380986700002

Вибираємо кращі системи інсталяцій для унітаза

Сучасна сантехніка має величезний функціональний потенціал. Це стосується як технічної сторони питання, так і візуальної. Одним з таких зразків є інсталяція для унітаза, яка дозволяє значно поліпшити інтер'єр вбиральні. Такі системи дають можливість сховати технічну зону унітаза за спеціальними панелями, залишивши тільки основну частину сантехнічного обладнання. Інсталяція для унітаза в наші дні користується величезною популярністю, а вибрати її прагнуть як господарі звичайної квартири, так і власники великих офісів.

Вибираємо кращі системи інсталяцій для унітаза-01

Зважаючи на велику різноманітність різних видів і модифікацій цих систем, відповісти на питання «яку інсталяцію для унітаза краще вибрати?» досить складно. Особливо, якщо раніше ви не зустрічали подібну техніку. Тому, перш ніж купити ці системи, необхідно детально ознайомитися з їхньою конструкцією і специфікою використання. Таким чином, ви зможете швидше зрозуміти, яку інсталяцію краще вибрати для вашого унітаза. Це не тільки дозволить заощадити на придбанні системи, але і стане запорукою тривалої і безпроблемної експлуатації сантехнічного обладнання.

Інсталяція для унітаза - типи конструкції

Це обладнання має кілька варіацій, які, як правило, розрізняються за місцем розташування і способом кріплення. У цьому розділі ми дізнаємося докладніше про класифікацію даної системи відповідно до її конструктивних особливостей. Багато людей вважають, що перше, про що варто подбати при виборі прихованої системи для унітаза, це місце, де буде розташовуватися сантехніка. Такий підхід дозволить зрозуміти, яку інсталяцію краще вибрати для вашого туалету. Найчастіше на цей аспект також впливають особливості приміщення, в якому передбачається розмістити приховані системи.

У наш час зустрічається в 5 різних модифікаціях цих виробів. Це такі конструкції системи, як:

  1. Стандартна інсталяція. Цей варіант краще вибрати для просторих туалетних кімнат, де немає особливих обмежень в плані простору. У більшості випадків така інсталяція для унітаза володіє наступними розмірами: 50 см в ширину, 112 см монтажної висоти і 12 сантиметрів монтажної глибини. Звичайно, залежно від конкретної моделі системи ці параметри можуть відрізнятися, тому яку саме модифікацію вам варто вибрати, краще уточнити у фахівця. Варто також відзначити, що дана інсталяція має оптимальне співвідношення таких характеристик, як ціна / якість.
  2. Двостороння інсталяція. Високоефективний варіант конструкції, який відрізняється підвищеною практичністю системи для унітаза. Часто саме ця інсталяція встановлюється у великих торгових центрах. Вибрати дані системи також можна власникам кафе, офісів або інших приміщень з роздільними туалетами. Тут дуже багато чого ґрунтується на етапах проєктування. Яку інсталяцію для унітаза краще вибрати, залежить від планування і компонування вбиралень.
  3. Низька інсталяція. Дуже популярне рішення для багатоквартирних будинків і приватних офісів, де існують суворі обмеження щодо монтажної висоті. Подібна інсталяція для унітазів володіє своєрідною «низькорослою» конструкцією. Яку висоту має цей різновид системи для унітаза? У більшості випадків вона не перевищує 82 см, що дає можливість встановити сантехнічне обладнання під підвіконням або в спеціальній технічній виїмці. Ця інсталяція для унітаза найкраще підходить для обмеженого простору.
  4. Кутова інсталяція. Існують ситуації, коли унітаз найкраще розмістити в кутку приміщення. Яку систему варто вибрати в цьому випадку? Звичайно ж, вам підійде кутова інсталяція, що володіє специфічною конструкцією. Ці системи мають все необхідне для установки унітаза і його комфортного використання. Як і в попередніх випадках, визначити яку інсталяцію найкраще підібрати, допоможе фахівець-сантехнік.
  5. Лінійна інсталяція. Цю систему краще вибрати в тому випадку, якщо мова йде про велику туалетну кімнату з кількома унітазами в ряд. Крім того, така інсталяція підійде для встановлення додаткових сантехнічних елементів, на зразок біде або пісуара. Яку саме довжину, ширину і висоту варто вибрати, залежить щонайперше від параметрів вашого приміщення.

Як ми бачимо, існує досить великий вибір конструкцій такого обладнання, як інсталяція для унітаза. Яку з них краще вибрати для конкретної туалетної кімнати — залежить від безлічі факторів, починаючи від призначення вбиральні і закінчуючи її розмірами.

Вибираємо кращі системи інсталяцій для унітаза-02

Кращі системи інсталяцій для унітаза за типами кріплення

Ще одним важливим аспектом щодо прихованої системи для унітаза, який частково дозволяє відповісти на питання «яку інсталяцію краще вибрати», є спосіб її кріплення. Він дозволяє перенести вагу конструкції на певну площину. Далеко не кожна інсталяція може кріпитися на стіну, особливо якщо мова йде про гіпсокартонні перекриття. Тому популярні виробники, такі як компанія Geberit, розробляють спеціальні системи для унітаза, точка кріплення яких припадає на відповідну основу. Зважаючи на ці особливості, інсталяція стала відрізнятися також за способом встановлення.

Існує дві найбільш популярні модифікації прихованої системи для унітаза. Ми говоримо про види такого обладнання, як інсталяція для унітаза:

  • блокові;
  • рамні.

Вибрати перший варіант краще в тому випадку, якщо у вас є можливість закріпити системи для унітаза на капітальній стіні. Блокова інсталяція закріплюється за допомогою спеціальних будівельних анкерів і фактично перебуває в підвішеному стані. Яку користь це приносить? Ви уникаєте будь-якого навантаження на підлогу, що особливо важливо в тому випадку, якщо перекриття між поверхами зроблені з легких конструктивних елементів.

Вибираємо кращі системи інсталяцій для унітаза-03

Рамна інсталяція для унітазів, навпаки, краще підійде для міцної підлоги і легких стін. Вибрати такі системи прагнуть при наявності міжкімнатних перекриттів з гіпсокартону або дерева. У цьому випадку вся вага конструкції переноситься на спеціальний піддон, на який спирається сама інсталяція для унітаза. Тому, перед тим як вибрати, яку саме систему краще купити, обов'язково визначте зону кріплення цього устаткування. Даний фактор безпосередньо впливає на надійність такої техніки, як інсталяція для унітаза.

Де краще купити інсталяцію для унітаза

У минулому відповісти на питання «яку систему для унітаза краще вибрати?» було досить складно. Причина цього була проста: інсталяція продавалася тільки у вузькоспеціалізованих магазинах, в яких не доводилося розраховувати на широкий асортимент товарів. Однак, завдяки активному розвитку онлайн-торгівлі, зрозуміти, яку систему для унітаза краще вибрати і де її купити, стало набагато простіше. Великі інтернет-магазини, такі як Voltar, надають величезні переваги при виборі сантехнічного та опалювального обладнання. Якщо ви бажаєте, щоб ваша інсталяція для унітаза відрізнялася високою якістю і була зроблена надійним виробником, на зразок швейцарської компанії Geberit, краще зупинити свій вибір саме на цьому ресурсі.

Вибираємо кращі системи інсталяцій для унітаза-04

Купити системи для унітаза в надійному інтернет-магазині — значить скористатися широкими можливостями віртуальної мережі. Ми говоримо про такі переваги як:

  • Доступні ціни, які може запропонувати тільки великий постачальник.
  • Величезний асортимент товарів.
  • Оперативна доставка в будь-яку точку України (Київ, Харків, Запоріжжя і сотні інших міст).
  • Яку саме інсталяцію краще вибрати вам порадить досвідчений персонал, що відмінно розбирається у всіх нюансах цієї категорії товарів.

Перераховані вище плюси наочно демонструють, чому вибрати таке обладнання, як системи інсталяцій для унітаза краще в надійному інтернет-магазині. Якій моделі ви надасте перевагу, залежить від особистих побажань і специфіки конкретної туалетної кімнати. Однак в одному аспекті можна бути впевненим точно — придбана вами інсталяція для унітаза прослужить багато років і стане розумним вкладенням коштів.

Новини, статті та огляди Всі новини
  • Безкоштовна доставка радіаторів Purmo
    Безкоштовна доставка радіаторів Purmo

    Безкоштовна доставка радіаторів Purmo

    01.02.24
  • Новорічний графік роботи та привітання від колективу VOLTAR
    Новорічний графік роботи та привітання від колективу VOLTAR

    Новорічний графік роботи та привітання від колективу VOLTAR

    30.12.23
  • Надсилання в кредит від Нової Пошти
    Надсилання в кредит від Нової Пошти

    Забирай свою посилку вже сьогодні, а плати пізніше завдяки новій послузі від «Нової Пошти» - «Посилка в кредит» Вибирай будь-який товар на суму від 1000 до 50000 грн. Дізнайся доступний персональний ліміт у своєму додатку «Нова Пошта»

    04.05.23
  • Відвідини заводу Pedrollo
    Відвідини заводу Pedrollo

    20 березня 2023 року наші співробітники відвідали завод Pedrollo в містечку San Bonifacio в Італії.

    22.03.23
  • Оплата частинами від Monobank
    Оплата частинами від Monobank

    Як це працює? 1.Виберіть товар у магазині-партнері 2. Виберіть спосіб оплати «Покупка частинами від monobank» 3. Підтвердіть покупку в додатку 4. Збільшуйте строк покупки частинами до 24 місяців

    29.08.22
  • Привітання з Великоднем та графік роботи на свята
    Привітання з Великоднем та графік роботи на свята

    Дорогі Наші клієнти та партнери! Ми раді усіх привітати зі Світлим Святом Воскресіння Христового!!! Нехай ці дні принесуть Мир у ваші оселі та в нашу рідну Україну!!!

    22.04.22
  • До перемоги!
    До перемоги!

    Через продовження агресивних дій окупанта та зайнятісь наших працівників потребами оборони, ми прийняли рішення не відновлювати роботу в стандартному режимі до нашої перемоги. Складські запаси будемо використовувати лише для екстренних потреб та по запиту в нашому Львівському регіоні. Звернення з інших регіонів будемо розглядати в індивідуальному порядку а доставляти силами Нової Пошти чи інших працюючих перевізників в регіони де це можливо. Для звернень залишаємо контакти: 0500114653 - Володимир 0984039004 - Юрій  

    27.02.22
  • До перемоги!
    До перемоги!

    До перемоги!

    27.02.22