(044) 394 90 01 (050) 394 90 01
voltar telegram account380500114653 voltar viber account380986700002

Урядова програма «теплих» кредитів у 2017 году: хто и Яким чином может отріматі компенсацію

Для опалення житлового фонду в Україні вітрачається вдвічі больше ресурсов, чем у будь-якіх странах ЄС. Основна причина цього - Занадто низька Енергоефективність будівель, использование застарілого обладнання, значні тепловтраті во время транспортування теплоносіїв та ін. І за все, як відомо, доводиться платіті пересічним громадянам. Звичайно, держава надає субсидії для найменших забезпечення верств населення, та Такі заходи є Економічно неефективно. Альо є и Позитивні Зміни у сфері модернізації житлового фонду. Вже третій рік поспіль держава реалізує програму з Підвищення енергоефективності помешкання, якові назівають «теплі» кредити. Ее суть - компенсація державою витрат на придбання сучасного Опалювальне обладнання та утеплювальніх матеріалів. За Впровадження програми відповідає Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження України - Держенергоефектівності.

Уряд Було вдосконалено та продовжено дію програми «теплих» кредитів на 2017 рік, а такоже 12 липня віділено додаткові 300 млн. Грн. Ті, хто НЕ встіг Ранее скорістуватіся с помощью держави на Підвищення енергоефективності житла, могут це сделать зараз. Такі Заходь - не найпростішій, но найбільш дієвій способ у Майбутнього Зменшити витрати на опалення приміщень. Держава предлагает сделать це по-різному: Зовнішнє утеплення, заміна вікон, встановлення сучасного обладнання ТОЩО. Тобто, варіантів Досить много. І если Вже держава предлагает свою допомогу, то скористати нею треба якомога ефектівніше.

Чим вігідне оформлення «теплого» кредиту?

Програма, спрямована на Підвищення енергоефективності житлового фонду, Одразу ж стала популярну. Преимущества оформлення «теплого» кредиту следующие:

  • держава компенсує від 40 до 70% суми отриманий кредиту. Це может стать значний с помощью у проведенні ЗАХОДІВ з Підвищення енергоефективності житла;
  • наявність кредитних коштів поможет значний швідше провести монтажні та ремонтні роботи, оскількі є можлівість Одразу прідбаті все необхідне обладнання та матеріали;
  • сума компенсації может буті збільшена за рахунок виплат Із місцевіх бюджетів;
  • в Урядовій Програмі беруть участь постачальником, Надійність якіх перевірена банками та іншімі державна установа;
  • існує можлівість оформлення «теплого» кредиту онлайн. Ви не придется втрачають свой годину, простоюючі у Черга.

Відповідно до статистики, Значний Відсоток «теплих» кредитів БУВ оформлень власниками приватних будинків, а не ОСББ. Аджея власник будинку одноосібно пріймає решение про оформлення кредиту в тій годину, як для ОСББ потрібна колективна згода. Альо Збільшення Частки компенсації для ОСББ / ЖБК до 70% у 2017 году має підвіщіті Активність и мешканців багатоповерхівок.

Де можна прідбаті обладнання та матеріали, ВАРТІСТЬ якіх підлягає відшкодуванню?

Програму «теплих» кредитів Було запроваджен напрікінці 2014 року. На тій годину Було предусмотрена компенсацію лишь части вартості твердопаливних котлів. Програма дуже Швидко набрала популярності, тому список енергоощадного обладнання значний розшірівся. У зв'язку з ЦІМ вінікла необходимость Залучення Нових постачальніків, Які могут Запропонувати необхідній асортимент товарів. Інтернет-магазин Voltar такоже ставши одним Із учасников Урядової програми. Ми пропонуємо Такі види товарів для ОСББ / ЖБК, населення квартир одно-, дво- та багатоквартірніх житлових будинків, власніків приватних будинків:

  • опалювальні негазові та неелектрічні котли ( твердопаливні звічайні та довготрівалого горіння , а такоже з автоматичності подачі паливо );
  • ціркуляційні насоси для систем опалення, насосні групи та Додаткове обладнання;
  • дренажні насоси;
  • теплові насоси та аксесуари до них;
  • системи Сонячна теплопостачання та / або гарячого водопостачання ( геліосістемі ), відповідне Додаткове обладнання та матеріали;
  • радіатори опалення (сталеві панельні та гладкі, алюмінієві, чавунні, внутрішньопідлогові, цокольні та інші конвектори, комплектуючі);
  • Мембранні Розширювальні баки;
  • труби та фітинги (поліпропіленові, металопластикові, мідні, поліетиленові, зі зшитого поліетилену та ін.);
  • Терморегулятори;
  • Вузли обліку води (гарячої та холодної) та теплової ЕНЕРГІЇ, відповідне Додаткове обладнання та матеріали до них;
  • запірно-регулююча арматура (термостатічні головки, запобіжні клапани та групи, перепускні, електромагнітні, трьохходові та чотірьохходові клапани, тощо).

Список обладнання та комплектуючих, ВАРТІСТЬ которого підлягає відшкодуванню, Досить широко. І більшість ціх товарів ви можете найти у нас за доступними цінами. Ми Допоможемо вам візначітіся з потребами та підберемо найсучасніше обладнання.

Хто может стать учасником програми та умови відшкодування

После поновлень програми кредитування здійснюється наступна ДЕРЖАВНИЙ банками: «Ощадбанк», «Укргазбанк», «Укрексімбанк», «ПриватБанк». «Теплі» кредити могут отріматі як Фізичні особи, так и ОСББ / ЖБК. Відшкодування за Урядовий програмою для різніх ее учасников Наступний:

  • 20% (но НЕ более 12 тис. Грн.) Для фізичних осіб у разі придбання негазових / неелектрічніх котлів;
  • 35% (но НЕ более 14 тис. Грн) для фізичних осіб на закупівлю енергоефективних обладнання або матеріалів;
  • 40% суми кредиту (Не более 14 тис. Грн з розрахунку на 1 квартиру) для загальнобудинкового ЗАХОДІВ для ОСББ / ЖБК як юридичних осіб.

Если фізічною особою отримується державна Субсидія на оплату житлово-комунальних послуг, то розмір компенсації становітіме 35% для будь якіх енергоефективних ЗАХОДІВ, но НЕ более 12 тис. грн. Розмір відшкодування для ОСББ / ЖБК может збільшуватіся до 70% у разі наявності у складі родин, Які отримуються субсидії. Такоже у всех регіонах України Працюють програми різного рівня, за Якими надається додаткова компенсація по відсотках або тілу «теплого» кредиту з місцевіх бюджетів.

Отримання «теплого» кредиту: алгоритм Дій

Щоб отріматі відшкодування на придбання енергоефективних обладнання, патенти, здійсніті Наступний:

  • фізична особа або ОСББ має звернути до уповноваженої банківської встанови з необхіднім пакетом документів;
  • отріматі кредитні кошти;
  • надаті банку рахунки, акти Виконання робіт, тощо, тобто підтвердіті цільове использование коштів;
  • банк щомісячно формує та подає до Держенергоефектівності реєстр позічальніків, Які ма ють право отріматі компенсацію;
  • Держенергоефектівності перераховує кошти на банківські рахунки в течение 5 днів, а далі банк перераховує їх Позичальником. Весь процес відшкодування может зайнятості до 2 місяців.

Перелік документів, необхідніх для Отримання відшкодування за «теплим» кредитом

Щоб стати учасником Урядової програми, та патенти, підготуваті пакет Наступний документів:

  • паспорт громадянина України;
  • індивідуальний ідентифікаційний податковий номер;
  • працюючі особи подаються довідку про заробітну плату за останні 6 місяців;
  • Фізичні особи-підприємці ма ють надаті Декларацію за 2 останні квартали (у разі Щоквартально звітування) або за Останній рік;
  • від пенсіонерів вимагається довідка про нарахування пенсії;
  • рахунок-фактура на придбання обладнання, например, теплового насосу.

Если позичальник є субсідіантом, то додатково подаються копії документів про призначення субсидії. При отріманні кредиту в «Укргазбанку» у постачальника має буті Відкритий рахунок в Цій установі. Такоже банк может Вимагати додаткові документи, Які підтверджують Платоспроможність позичальника. «ПриватБанком» запущено нову технологію відачі «теплих» кредитів онлайн без Подання паперових довідок та других документів. Товари можна прідбаті у перевіреніх постачальніків на «ПріватМаркеті» та розрахуватіся за них за помощью безвідсоткової розстрочкі «Оплата частинами». У подалі частина кредиту буде компенсована за Урядовий програмою.

Із метою Отримання примерно розрахунку можна скористати калькулятором витрат , ввівші у відповідні поля свои дані. Більш детальна інформація буде нада уповноваженим співробітніком банку. Інвестування в енергоефективність обладнання зараз є гарантією Зменшення витрат на опалення в Майбутнього!

Теплові насоси як приклад сучасного енергоефективних обладнання, ВАРТІСТЬ которого підлягає частково відшкодуванню державою

Через стрімке зростання вартості природного газу много хто з власніків приватних будинків замислився про перехід на более дешеве тверде паливо. Альо чи Дійсно таке решение буде раціональнім? Вугілля, торфобрикет та дрова коштують так само недешево, а масовий перехід спожівачів на тверде паливо, Звичайно, вікліче ще более Підвищення его вартості. Та й запаси его Досить обмежені. Насправді ж є більш Ефективний способ Отримання дешевої теплової ЕНЕРГІЇ з відновлюваніх джерел. І сделать це можна с помощью теплових насосів . Смороду входять до Переліку обладнання, на придбання которого может буті Надал часткова компенсація кредиту.

Тепловий насос представляет собою систему, с помощью якої теплова енергія переноситься від джерела з нізькопотенційною тепловою енергією (з низьких температурою) до споживача (теплоносія) з більш високій температурі. При цьом електрична енергія буде втрачають лишь на забезпечення Функціонування самого насоса. Принцип Дії обладнання підстав на тому, что будь-яке Тіло з віщою за абсолютний нуль температурою має Певний запас теплової ЕНЕРГІЇ. Це стосується Повітря, води та ґрунту, з якіх можна відбіраті тепло без завдавання Шкоди оточуючому середовища. Тепловий насос может буди як основного, так и Додатковий Джерелом тепла.

Види та Преимущества теплових насосів

Теплові насоси - Досить дорозі обладнання. Его ВАРТІСТЬ, в залежності від виду, может сягаті від десятків до сотень тисяч гривень. Звичайно, что Встановити его самотужки может Собі дозволіті не нашкірна батьківщина. Але, скоріставшісь Урядовий програмою, можна це сделать. Преимущества использование такого обладнання следующие:

  • ефективність: ККД теплових насосів перевіщує одиниць. При подачі 1 кВт тепла на віході обладнання відає 4,5 кВт. І ця різніця Нічого НЕ буде коштуваті. За своєю енергоефектівністю з тепловими котли не может змагати ніяке інше обладнання;
  • необмеженість использование: джерела, Які дають розсіяне тепло, є всюди. І запаси цього тепла невічерпні. Теплові насоси могут функціонуваті у будь-якому місці, Аджея для їх запуску можна використовуват бензогенератори;
  • екологічність: во время роботи теплових насосів НЕ відбувається шкідливих вікідів в атмосферу, воду та ґрунт, що не порушується їх структура та склад, що не Використовують природні ресурси;
  • реверсівність: теплові насоси могут працювати як на обігрів, так и на охолодження. При монтажі такого обладнання НЕ придется втрачають додатково кошти на придбання кондиціонерів;
  • безпека: во время роботи теплових насосів жодних устаткування НЕ нагрівається до температури займаною, що не віділяється чадним газ, тощо.

За Джерелом тепла насоси бувають геотермальні, повітряними, на вторинно теплі. За видом теплоносія вхідного-віхідного контуру віпускаються насоси «Повітря-Повітря» (Працюють за принципом кондиціонера, только навпаки), «вода-вода» (тепло відбірається з ґрунтових вод або водойміщ та передається в контур водяної системи опалення), « Повітря-вода »,« ґрунт-вода »та ін. Если ви наважітеся до кардинальних змін, то ми Допоможемо вам підібраті необхідне обладнання, а держава компенсує часть его вартості.

Новини, статті та огляди Всі новини
  • Частотне регулювання в деталях
    Частотне регулювання в деталях

    У цьому огляді піде мова про частотне регулювання, походження цього явища і його призначення.

    22.04.24
  • Гідроакумулятор: функції та використання
    Гідроакумулятор: функції та використання

    Гідроакумулятор відіграє важливу роль у системах, що забезпечують постачання та регулювання тиску води, забезпечуючи їхню стійкість і оптимальну продуктивність. Цей пристрій має важливе значення в забезпеченні стійкого водопостачання для різних будівель і об'єктів, забезпечуючи комфорт і зручність для користувачів. Давайте розглянемо, що саме являє собою гідроакумулятор, як він функціонує і чому його важливість неможливо недооцінити.

    19.04.24
  • Електроніка Engo Controls
    Електроніка Engo Controls

    Електроніка Engo Controls

    16.04.24
  • Безкоштовна доставка радіаторів Purmo
    Безкоштовна доставка радіаторів Purmo

    Безкоштовна доставка радіаторів Purmo

    01.02.24
  • Новорічний графік роботи та привітання від колективу VOLTAR
    Новорічний графік роботи та привітання від колективу VOLTAR

    Новорічний графік роботи та привітання від колективу VOLTAR

    30.12.23
  • Надсилання в кредит від Нової Пошти
    Надсилання в кредит від Нової Пошти

    Забирай свою посилку вже сьогодні, а плати пізніше завдяки новій послузі від «Нової Пошти» - «Посилка в кредит» Вибирай будь-який товар на суму від 1000 до 50000 грн. Дізнайся доступний персональний ліміт у своєму додатку «Нова Пошта»

    04.05.23
  • Відвідини заводу Pedrollo
    Відвідини заводу Pedrollo

    20 березня 2023 року наші співробітники відвідали завод Pedrollo в містечку San Bonifacio в Італії.

    22.03.23
  • Оплата частинами від Monobank
    Оплата частинами від Monobank

    Як це працює? 1.Виберіть товар у магазині-партнері 2. Виберіть спосіб оплати «Покупка частинами від monobank» 3. Підтвердіть покупку в додатку 4. Збільшуйте строк покупки частинами до 24 місяців

    29.08.22