(098) 670 00 01 (044) 394 90 01
voltar telegram account380500114653 voltar viber account380986700002

Вoдoпoдгoтoвка як гарантія здoрoвья і безoпаcнocті

Підготовка води з артезіанської свердловини до вживання - етап не менш важливий, ніж її видобуток. Важливо розуміти, що хімічний і бактеріологічний склад води не завжди відповідає нормам. В обсязі води можуть міститися різного роду домішки, включаючи мул, сажу, пісок до 50 мг / кубометр, мінеральні солі, залізо. Для пиття - скажімо прямо - така вода не годиться. Виправити цю ситуацію допоможе фільтрувальна установка.

Звичайно, її практична цінність полягає не тільки в цьому. В результаті монтажу системи водопідготовки підвищується термін служби техніки (посудомийних і пральних машин), душових кабін, ванн, бойлерів . Таким чином, виключається ймовірність виходу їх з ладу через корозії, утворення накипу та осаду.

У приблизний перелік обладнання для комплексу системи водопідготовки входять:

  • Осадовий фільтр для грубої очистки

Його призначення - уловлювання великих включень (діаметром до 100 мкм). На мембрані залишається осад з піску, мулу, сажі - частинок, здатних завдати механічні пошкодження обладнання та домашньої техніки.

  • Аераційна колона

В її обсязі відбувається видалення розчинених у воді газів, а також попереднє окислення заліза.

  • Оезжелезіватель

він використовується для очищення води від сполук заліза і органічних речовин шляхом їх переведення в нерозчинну форму. Їх присутність створює ідеальне середовище для розмноження бактерій, що виробляють сірководень, а це неприпустимо. В якості окислювача може виступати або кисень - безреагентне окислювання, або перманганат калію - реагентне окислення.

  • Умягчитель (фільтр на основі іонообмінних смол)

основна його функціональне завдання - видалення солей жорсткості (а точніше, іонів магнію і кальцію), а також залишкових розчинених металів. При нагріванні ці сполуки перетворюються в нерозчинний осад, відомий як накип. особливу небезпеку він представляє для нагрівальних елементів.

  • Фільтр тонкого очищення (вуглецевий)

Органолептичні властивості води також заслуговують на увагу. від металевого присмаку і кольоровості потрібно позбавлятися - питна вода повинна бути абсолютно прозорою, без будь-яких видимих включень і неприємного запаху.

Увага! Для того щоб зробити однозначний висновок про необхідність зведення системи водоочищення в цілому або про встановлення тієї чи іншої ступені фільтрації, потрібно провести хімічний аналіз.

Новини, статті та огляди Всі новини
  • Безкоштовна доставка радіаторів Purmo
    Безкоштовна доставка радіаторів Purmo

    Безкоштовна доставка радіаторів Purmo

    01.02.24
  • Новорічний графік роботи та привітання від колективу VOLTAR
    Новорічний графік роботи та привітання від колективу VOLTAR

    Новорічний графік роботи та привітання від колективу VOLTAR

    30.12.23
  • Надсилання в кредит від Нової Пошти
    Надсилання в кредит від Нової Пошти

    Забирай свою посилку вже сьогодні, а плати пізніше завдяки новій послузі від «Нової Пошти» - «Посилка в кредит» Вибирай будь-який товар на суму від 1000 до 50000 грн. Дізнайся доступний персональний ліміт у своєму додатку «Нова Пошта»

    04.05.23
  • Відвідини заводу Pedrollo
    Відвідини заводу Pedrollo

    20 березня 2023 року наші співробітники відвідали завод Pedrollo в містечку San Bonifacio в Італії.

    22.03.23
  • Оплата частинами від Monobank
    Оплата частинами від Monobank

    Як це працює? 1.Виберіть товар у магазині-партнері 2. Виберіть спосіб оплати «Покупка частинами від monobank» 3. Підтвердіть покупку в додатку 4. Збільшуйте строк покупки частинами до 24 місяців

    29.08.22
  • Привітання з Великоднем та графік роботи на свята
    Привітання з Великоднем та графік роботи на свята

    Дорогі Наші клієнти та партнери! Ми раді усіх привітати зі Світлим Святом Воскресіння Христового!!! Нехай ці дні принесуть Мир у ваші оселі та в нашу рідну Україну!!!

    22.04.22
  • До перемоги!
    До перемоги!

    Через продовження агресивних дій окупанта та зайнятісь наших працівників потребами оборони, ми прийняли рішення не відновлювати роботу в стандартному режимі до нашої перемоги. Складські запаси будемо використовувати лише для екстренних потреб та по запиту в нашому Львівському регіоні. Звернення з інших регіонів будемо розглядати в індивідуальному порядку а доставляти силами Нової Пошти чи інших працюючих перевізників в регіони де це можливо. Для звернень залишаємо контакти: 0500114653 - Володимир 0984039004 - Юрій  

    27.02.22
  • До перемоги!
    До перемоги!

    До перемоги!

    27.02.22