(044) 394 90 01 (050) 394 90 01
voltar telegram account380500114653 voltar viber account380986700002

Блог інтернет магазину опалення та водопостачання Волтар

Пошук по статтях
  • Газові котли Saunier Duval Газові котли Saunier Duval

    Сьогодні ринок обладнання для газового опалення дуже насичений, і вибрати газовий котел, який Вам підійде і вартістю і специфікаціями, можна без прблем. Але ми пропонуємо звернути Вашу увагу на котли італійського виробника Saunier Duval, вони задовольнять запити кожного споживача.

  • Напірна каналізація Напірна каналізація

    Основною відмінною рисою напірної каналізації є присутність насосної станції. Насосна станція в свою чергу, також включає в себе подрібнювач твердих відходів. Насосний механізм виконаний з високоміцної сталі, деталі якого розраховані на тривалу роботу без перебоїв. Присутність измельчительного механізму в такій системі, який в основному є ротор складної форми, дозволяє використовувати труби відносно невеликих діаметрів, від 32 до 100 мм, що в свою чергу знижує вартість матеріалів для прокладки каналізації.

  • Тепла водяна підлога Тепла водяна підлога

    Здавалося б, що обігрів підлоги досить громіздка конструкція. Але при своїх розмірах, в порівнянні з радіаторами, ця конструкція прихована, і не займає місця взагалі. Тепер Ви зможете ставити Ваші меблі куди завгодно. Та й відсутність радіаторів і труб на стінах виглядає дуже естетично.

  • Автоматика управління опалювальною системою Автоматика управління опалювальною системою

    Автоматичне управління системами опалення або кондиціонування на сьогоднішній день стало необхідним елементом. Навіть в найпростішому вигляді така система дає багато переваг.

  • Газове опалення. Запобіжні заходи Газове опалення. Запобіжні заходи

    Газове опалення дійсно вигідно, а обладнання для сучасних газових опалювальних систем має високу якість і довговічністю. Але, не варто забувати що газ також несе небезпеку для людини. Несправності в газовій опалювальній системі загрожують отруєнням, а в гіршому випадку, навіть вибухом. Тому ні в якому разі не варто нехтувати заходами безпеки.

  • Рекомендації з пошуку сантехніка-професіонала Рекомендації з пошуку сантехніка-професіонала

    Зламався кран або забилася каналізація? Припустимо, що з цією проблемою Ви впораєтеся самостійно. Але ось що робити з монтажем елітної сантехніки? Тут доведеться довіритися фахівцям. У великих містах сьогодні існує безліч організацій, що надають послуги по роботі з сантехнічними пристроями.

  • Як вибрати проточний водонагрівач Як вибрати проточний водонагрівач

    Проточний водонагрівач - це пристрій, призначений для нагріву води в системі водопостачання. Протікаючи через теплообмінник (нагрівальну ємність невеликих розмірів), вода швидко прогрівається до потрібної температури.

  • Типи бойлерів і переваги їх використання Типи бойлерів і переваги їх використання

    Бойлером називають ємність призначену для нагріву води в системах гарячого водопостачання. Нагрівання води в бойлері відбувається за рахунок змійовика (трубки) по якому циркулює гаряча вода або за допомогою електричного нагрівального елементу (тена), закритого або відкритого типу.

  • Найпоширеніші помилки при покупці побутових котлів Найпоширеніші помилки при покупці побутових котлів

    Сучасному покупцеві опалювальної техніки стає все трудне робити вибір обладнання в умовах нинішнього ринку.

  • Новинка в асортименті Новинка в асортименті

    Не всі наші покупці розуміють, що таке коаксіальний димохід, для чого він потрібен і яка його функція.

  • Які опалювальні системи краще і чи потрібні групи безпеки Які опалювальні системи краще і чи потрібні групи безпеки

    Для того щоб дати відповіді на питання про групу безпеки спочатку потрібно прояснити як працюють найбільш популярні нині системи опалення.

  • Кімнатний термостат - розкіш чи необхідність Кімнатний термостат - розкіш чи необхідність

    В одній з попередніх статей про кімнатних термостатах (тижневих программаторах) було сказано, що - використовувати котел без вибору програм (термостата) - це теж що використовувати лампочку без вимикача, і це - щира правда!

  • Wilo Assistant Wilo Assistant

    Мобільні пристрої та різного роду гаджети дуже щільно увійшли в наше життя.

  • Новий логотип Giacomini Новий логотип Giacomini

    Останнім часом на ринку опалення зберігається тенденція «оновлення» Багато брендів змінюють свої лого і стратегії розвитку, всі провідні виробники намагаються стати ближчими до своїх клієнтів, рухатися в ногу з часом, не відставати від розвитку енергозберігаючих технологій і постійно впроваджуючи інновації у виробництво.

  • Уряд України планує зіскочити з газової голки Уряд України планує зіскочити з газової голки

    Для опалення в Україні зараз все менше використовується газу. Наш уряд планує максимально зменшити використання природного ресурсу, зокрема, російського газу.