(044) 394 90 01 (050) 394 90 01
voltar telegram account380986700002 voltar viber account380986700002

Блог інтернет магазину опалення та водопостачання Волтар

Пошук по статтях
  • Профілактика каналізаційної системи Профілактика каналізаційної системи

    Про необхідність профілактичного чищення каналізаційної системи в багатьох випадках у нас навіть немає підозр, поки вона безпроблемно фунціонірует. Але як тільки утворюється засмічення - з обуреним особою пробуємо вирішити проблему, хапаючись за перший кращий рада.

  • Що варто враховувати, підбираючи кондиціонер Що варто враховувати, підбираючи кондиціонер

    Підходити до покупки кондиціонера варто, керуючись деякими правилами. Важливо також не перегнути палицю, придбавши кондиціонер продуктивніше, ніж потрібно, але і занадто низькопродуктивний не впорається із завданням охолодження.

  • Поповнення асортименту змішувачів Поповнення асортименту змішувачів

    Дорогі відвідувачі сайту і клієнти компанії VOLTAR, поспішаємо повідомити Вам, що зовсім недавно асортимент кухонних змішувачів і змішувачів для ванних кімнат поповнився кількома модельними рядами.

  • Нюанси монтажу котельного обладнання Нюанси монтажу котельного обладнання

    Є кілька моментів, які повинні дотримуватися неухильно в процесі монтажу котла.

  • Мембранні баки для водопостачання Мембранні баки для водопостачання

    Основне призначення баків з вбудованою мембраною - це уникнення аварійних ситуацій в ситеме постачання водою або опалювальної сітіеме.

  • Технологія проектування дренажних систем Технологія проектування дренажних систем

    Проектування системи дренажу - справа досить копітка і відповідальна, для цього необхідно володіти базою певних знань і розумінням її функціонування.

  • Де і як встановити зворотний клапан в насосній станції Де і як встановити зворотний клапан в насосній станції

    Про братньою клапан - один з найбільш важливих елементів системи водопостачання будинку. Його основною функцією є запобігання витоку, яка може викликати падіння тиску всередині водопроводу і збої в роботі насосного обладнання.

  • Труби з поперечно-зшитого поліетилену в сутичці з морозом. Труби з поперечно-зшитого поліетилену в сутичці з морозом.

    Труби з поперечно-зшитого поліетилену, так само відомого як PEX останнім часом все більше і більше використовуються при монтажі інженерних систем заміських будинків і котеджів. Давайте подивимося, чим же цей матеріал настільки стрімко завойовує довіру, як монтажників, так і замовників.

  • Вoдoпoдгoтoвка як гарантія здoрoвья і безoпаcнocті Вoдoпoдгoтoвка як гарантія здoрoвья і безoпаcнocті

    Підготовка води з артезіанської свердловини до вживання - етап не менш важливий, ніж її видобуток. Важливо розуміти, що хімічний і бактеріологічний склад води не завжди відповідає нормам. В обсязі води можуть міститися різного роду домішки, включаючи мул, сажу, пісок до 50 мг / кубометр, мінеральні солі, залізо. Для пиття - скажімо прямо - така вода не годиться. Виправити цю ситуацію допоможе фільтрувальна установка.

  • Запірні крани: переваги і недоліки Запірні крани: переваги і недоліки

    Запірні крани широко застосовуються не тільки на магістральних газо- і нафтотрубопроводів, але і в системах постачання населення природним газом, а також на всіляких резервуарах для дренажу систем, визначення рівня рідини, взяття проб.

  • Опалення - незалежні контури систем опалення. Опалення - незалежні контури систем опалення.

    Про бустройство сучасної системи опалення не обмежується тільки лише установкою батарей і обігрівом житлових приміщень. сучасні системи вимагають набагато більше і по функціональності, і по ефективності. Тому майже напевно в системі опалення доведеться передбачати управління не одним контуром, а кількома. Причому це управління повинно дозволяти кожному контуру працювати в своєму власному режимі. У цьому матеріалі ми розглянемо, які ж бувають контури опалення.

  • Газові котли опалення - класифікація автоматики Газові котли опалення - класифікація автоматики

    Головний компонент любoй автoнoмнoй системи oтoпленія - контур кoтел. Прoектірoваніе любoй системи Необхідно починати з вибoра етoгo агрегату. Кoтли oтoпленія класифікуються за типом пoтребляемoгo тoпліва. oснoвную масу становить, кoнечнo ж, газoвие кoтли. Їх і рассмoтрім.

  • Застосування фланців в повсякденному житті Застосування фланців в повсякденному житті

    Фланці - це елементи кріплення трубопроводу, призначені для з'єднання та кріплення трубопровідної арматури. Випускаються вони у формі плоского диска, виготовленого зі сталі, в центрі якого знаходиться прохідний отвір, а поруч отвори для кріплення конструкції.

  • Виробники насосного обладнання: кому віддати перевагу? Виробники насосного обладнання: кому віддати перевагу?

    Попит на обладнання для облаштування систем водопостачання і каналізації в заміських будинках досить великий. І тому з року в рік зростає кількість пропозицій на ринку насосного обладнання. Але як розібратися в різноманітті обладнання від різних виробників і зробити оптимальний вибір?

  • Чистка електроводонагрівачі Чистка електроводонагрівачі

    Електроводонагрівачі або бойлери незамінні там, де відсутнє центральне гаряче водопостачання. вони зручні в застосуванні і, мабуть, єдиним їх недоліком є необхідність періодичної профілактики. Профілактика полягає у звільненні від накипу, що утворюється на поверхні ТЕНів, і накопичується в нижній частині бака. У районах з жорсткою водою кількість накипу велике.