(044) 394 90 01 (050) 394 90 01
voltar telegram account380986700002 voltar viber account380986700002

Блог інтернет магазину опалення та водопостачання Волтар

Пошук по статтях
  • Антифриз в системі опалення. Антифриз в системі опалення.

    В опалювальних системах, замість спеціального антифризу часто використовують автомобільний "Тосол". Робити це звичайно не рекомендується, адже в автомобільному "Тосол" є спеціальні добавки, які на опалювальну систему впливають не самим сприятливим чином. А якщо ще й купити підробку "Тосола", яких вистачає на нашому ринку, то передчасний знос елеменетов опалювальній системі гарантований.

  • Обв'язка опалювальної системи з примусовою циркуляцією. Обв'язка опалювальної системи з примусовою циркуляцією.

    Теплоносій до опалювальних приладів (маються на увазі радіатори) передається по трубах, які з'єднують котел і батареї в замкнуту мережу, по такій мережі і рухається теплоносій, попутно віддаючи тепло. Така мережа - і є система опалення. На сьогоднішній день розрізняють дві системи опалення - з природною циркуляцією і примусовою.

  • Спеціальна пропозиція: Dekker DDHSH600R / Y по супер ціні Спеціальна пропозиція: Dekker DDHSH600R / Y по супер ціні

    Спеціальна пропозиція. Кондиціонер канального типу Dekker DDHSH600R / Y за зниженою ціною. Ціну знижено за рахунок пошкодженої упаковки.

  • Антінакіпние магнітні пристрої Антінакіпние магнітні пристрої

    Основним завданням антінакіпного пристрою є захист внутрішньої поверхні труб від корозії. Антінакіпное пристрій після установки не споживає енгергіі і не вимагає абсолютно ніякого обслуговування.

  • Стабілізатори напруги для котла. Стабілізатори напруги для котла.

    На сьогоднішній день, кожному, хто стикався з користуванням газового котла, та й не тільки газового, не стане секретом, що для оптимальної роботи опалювального приладу потрібно використовувати спеціальний стабілізатор напруги.

  • Твердопаливні котли Твердопаливні котли

    Котли, що працюють на твердому паливі продовжують користуватись високим попитом і популярністю. Адже твердопаливний котел є найбільш зручним в опаленні заміських будинків і інших приміщень. Вони автономні, невибагливі і надійні.

  • Обігрів труб в мороз Обігрів труб в мороз

    Якщо у Вас є дача, або Ви живете за межами міста, напевно ви стикалися з замерзанням води в трубах під час сильних морозів. Чесно кажучи, таке замерзання, крім незручностей, може завдати серйозної шкоди цілій системі водопостачання або водовідведення.

  • Електричні котли Електричні котли

    Для обігріву приміщень в наш час досить часто використовують електричні котли. І така особливість викликана не відсутністю проходить поруч газової магістралі, а економічністю. Адже газове опалення сьогодні - досить дороге задоволення. А якщо ще взяти до уваги узгодження при установці газового котла з газовою службою і наступні перевірки, то вибір споживача звернений найчастіше в бік саме електричного котла.

  • Природна або штучна циркуляція рідкого теплоносія в опалювальній системі Природна або штучна циркуляція рідкого теплоносія в опалювальній системі

    Якщо Ви прийняли рішення установки опалювальної системи, яка використовує рідкий теплоносій, варто звернути увагу на те, як сам теплоносій буде циркулювати в системі. Є два варіанти - природна циркуляція і штучна.

  • Розрахунок кількості секцій радіаторів опалення Розрахунок кількості секцій радіаторів опалення

    Якщо Ви вже вирішили, які радіатори будете використовувати і Вам відома їх теплова потужність, досить просто розрахувати кількість секцій. Також можна відштовхуватися від бажаного кількості секцій, маніпуліруюя їх тепловою потужністю.

  • Металопластикові труби Металопластикові труби

    У порівнянні зі Сталеві, металопластикові труби мають ряд переваг: гнучкість, універсальність, легкість монтажу, стійкість до корозії, надійність, довговічність, невисока вартість.

  • Графік роботи на новорічні та різдвяні свята Графік роботи на новорічні та різдвяні свята

    Шановні клієнти, до Вашої уваги - графік роботи команії "VOLTAR" на новорічні та різдвяні свята

  • Модульні котельні Модульні котельні

    З економічної точки зору, досить привабливим варіантом є модульні котельні. Вони працюють з високим коефіцієнтом корисної дії, швидко монтуються і займають небагато місця. Така котельня здатна забезпечити гарячою водою навіть маленький котеджне містечко, а собівартість гарячої води відчутно нижче, в порівнянні з традиційним нагрівальним обладнанням.

  • Вибір змішувача для води Вибір змішувача для води

    Змішувач для води за принципом дії є два окремих крана, які з'єднані в одному пристрої. Власне ступінь відкриття кранів гарячої та холодної води і регулюються потрібна пропорція. Змішувач в будинку річ звично і часто використовувана, і тому рано чи пізно питання по вибору змішувача встає майже перед кожною людиною.

  • Види з'єднань трубопровідної арматури. Види з'єднань трубопровідної арматури.

    Трубопровідна арматура призначена для забезпечення надійної та довготривалої роботи системи трубопроводу. Але ось під'єднання самої арматури до трубопроводів існує кілька варіантів. Варіант приєднання - один з головних індітіфікаторов класифікації трубопровідної арматури.