(044) 394 90 01 (050) 394 90 01
voltar telegram account380986700002 voltar viber account380986700002

Блог інтернет магазину опалення та водопостачання Волтар

Пошук по статтях
  • Терморегулятори опалення Терморегулятори опалення

    Серед безлічі пристроїв, складових опалювальну систему, досить важливе місце займає радіаторний термостат, він же терморегулятор. Терморегулятор покликаний підтримувати температуру приміщення в заданих користувачем межах, перешкоджаючи перегріву, і економити енергію, яка споживається для опалення будівлі.

  • Котельне обладнання Viadrus Котельне обладнання Viadrus

    Вибираючи котельне обладнання для котеджу, хорошим варіантом стане вибір обладнання чеської компанії "Viadrus". Ця компанія займає чималий сегмент на ринку і пропонує великий асортимент першокласної опалювальної техніки, надаючи обладнання, яке відмінно працює на будь-якому виді палива.

  • Стаціонарні котли: сталевий і чавунний. Стаціонарні котли: сталевий і чавунний.

    Стаціонарні котли - хороша альтернатива навісним або настінним котлам. Встановлюють підлогові котли зазвичай в заміському будинку або на об'єктах промислового значення. Такий котел характеризується великою вагою, і вимагає міцної основи для установки. Основною частиною будь-якого котла є теплообмінник, власне від терміну життя теплообмінника в основному і залежить термін служби цілого котла.

  • Cіcтеми кoндіціoніpoванія вoздуха Cіcтеми кoндіціoніpoванія вoздуха

    Cіcтеми кoндіціoніpoванія вoздуха пpедназначено для oчіcткі і пoдгoтoвкі вoздуха c метою дocтіженія егo oпpеделенних паpаметpoв (темпеpатуpа, oтнocітельнoй влажнocті, чіcтoти, Cocтав, cкopocті руху), неoбхoдімих для різноманітним пoмещеній: приватних будинків, бoльніц, музеїв, театpoв, бібліoтек, аpхівoв, текcтільних фабрик і т. п.

  • Що таке байпас? Що таке байпас?

    Чтo називають байпаcoм? Прінятoe в oтoплeніі наімeнoваніe байпаc прoізoшлo oт англійcкoгo cлoва bypass, пoдразyмeвающee пoд coбoй трyбoпрoвoд, раcпoлoжeнний параллeльнo лібo в oхбoд какoгo-яких дрyгoгo yчастка сeті систeма oтoплeнія.

  • Мідний трубопровід Мідний трубопровід

    Різні побутові комунікації, які пов'язані з рідиною або газом, будь це водопостачання водовідведення, газопровід або опалення, що не могут существoвать без труб. Але труби бувають також різні. Вчора ми поговоримо про достоїнства мідних труб.

  • Безконтактні змішувачі Безконтактні змішувачі

    Виробники змішувачів сьогодні пропонують дуже великий асортимент продукції. Технологічно найбільш новими є так звані безконтактні змішувачі, часто їх називають також електронними.

  • Побутові фільтри для води Побутові фільтри для води

    Задавати собі питання, чи варто встановлювати в квартирі фільтр для води, сьогодні напевно вже не коректно, відповідь в будь-якому випадку буде позитивним. Адже сучасні фільтри дозволяють не тільки позбавити воду від домішок але і зробити її більш м'якою, позбавити від підвищеної кількості заліза, марганцю та інших мінералів. Адже від переізбітка мінералів в першу чергу страждає здоров'я людини, а також і побутова техніка, яка працює з водою.

  • Промивання систем опалення Промивання систем опалення

    У міру користування опалювальною системою в трубопроводі утворюється накип, осідають різні відкладення і з'являються нарости. Таке засмічення системи опалення загрожує не тільки зменшенням тепловіддачі і зниженням ККД, але може прізвесті і до аварійної ситуації. Для уникнення вище перерахованих проблем, необхідно регулярно промивати систему опалення.

  • Використання колектора і редуктора в водопроводі. Використання колектора і редуктора в водопроводі.

    Колектор і редуктор - два важливих елементи водопроводу, которие служать для стабілізації роботи системи водопостачання, оберігаючи її від передчасного зносу і руйнувань.

  • Як зменшити тиск у водопроводі Як зменшити тиск у водопроводі

    У минулій статті ми розглядали проблему низького тиску в водопроводі. Але не варто забувати, що підвищений тиск у водопроводі є не менш важливою проблемою.

  • Як підвищити тиск у водопровідних трубах? Як підвищити тиск у водопровідних трубах?

    Низький тиск води у водопроводі є досить поширеною проблемою. Якщо на нижніх поверхах у багатоповерхових будинках вода подається під нормальним тиском, то на верхніх може текти тонкою цівкою, а то і зовсім може не дійти. Що ж робити в таких випадках?

  • Повітряне опалення Повітряне опалення

    Повітряне опалення в останні дні набирає все більшої популярності, і адже не дарма, адже така система наділена цілим рядом переваг.

  • Застосування насосних станцій Застосування насосних станцій

    Насосна станція - це відмінне рішення для забезпечення будинку водою. Насосну станцію доцільно використовувати для забору води з свердловин, які пробурені до поверхневих шарів води, а також з колодязів. Варто врахувати що використання насосної станції для забору води з глибини більше ніж вісім метрів навряд чи можна вважати ефективним, в даному випадку логічніше використовувати занурювальний насос.

  • Види газових водонагрівачів Види газових водонагрівачів

    Вибираючи газовий водонагрівач варто руководствоватся не тільки ціною, адже існує думка, що "чим дорожче тим якісніше", але і Ваших потреб. Є всього 2 основних типи газових нагрівачів води.