(044) 394 90 01 (050) 394 90 01
voltar telegram account380500114653 voltar viber account380986700002

Блог інтернет магазину опалення та водопостачання Волтар

Пошук по статтях
  • Як правильно вибрати і встановити газовий котел? Як правильно вибрати і встановити газовий котел?

    Зручність у застосуванні, автономність, простота монтажу, можливість багатофункціонального використання і економія енергоресурсів роблять оптимальної заміну старих газових котлів на сучасні нові модифікації. Залежно від пріоритетної мети споживачі вибирають одноконтурні або двоконтурні агрегати.

  • Як вибрати підлоговий газовий котел? Як вибрати підлоговий газовий котел?

    В наші дні великою популярністю користуються підлогові газові котли, які дозволяють вирішити проблему з опаленням заміського будинку. Але для створення в будинку комфортної температури необхідно правильно вибрати газовий котел.

  • Що врахувати, підбираючи настінний газовий котел? Що врахувати, підбираючи настінний газовий котел?

    У нашій кліматичній зоні все замислюються про те, яку опалювальну систему вибрати. Особливу увагу найчастіше приділяється вибору котла, так як він виконує головну роль в опаленні будинку. Варіантів опалювальних котлів на сьогоднішній день велика різноманітність, тому кожному доступна та, чи інша модель.

  • Буферні ємності Буферні ємності

    Буферна ємність покликана накопичувати зайву теплову енергію, яка виникає в процесі опалення, і віддавати її назад, коли це буде потрібно.

  • «Сухий хід» побутових електронасосів «Сухий хід» побутових електронасосів

    Мало хто знає що найбільш частою проблемою виходу насосного обладнання з ладу є, так званий «сухий хід». Дане явище рівноцінно сумісно як з глибинними так і з поверхневими насосами.

  • Вбудовувані в підлогу конвектори Вбудовувані в підлогу конвектори

    Великі вікна, на всю стіну, що починаються у статі і досягають стелі - мрія багатьох поціновувачів стилю і красивого життя. Але постає питання - як обігрівати приміщення з такими вікнами взимку?

  • Підбір циркуляційного насоса опалення та правила його установки Підбір циркуляційного насоса опалення та правила його установки

    Для того щоб максимально оптимізувати систему опалення, використовують спеціальне насосне обладнання, призначене для перекачування рідкого теплоносія з високою температурою.

  • Падіння тиску: причини і рішення. Падіння тиску: причини і рішення.

    Зниження тиску в закритих системах опалення свідчить про несправності і може з часом привести до серйозної проблеми. Різке або повільне але неухильне падіння тиску - вірна ознака протікання в опалювальній системі.

  • Повітряні завіси Повітряні завіси

    Теплова завіса, або повітряна теплова завіса - це по суті потужний тепловий вентилятор, який має плоский чітко спрямований потік повітря. Зазвичай встановлюються вони над дверним або віконним отвором або збоку від нього.

  • Інфрачервоне опалення Інфрачервоне опалення

    До важливих переваг інфрачервоних обігрівачів варто віднести малий час розігріву і повне виключення втрат тепла в теплотрасах, також вони абсолютно екологічні: не виділяють продуктів горіння або пара і не спалюють кисень.

  • Минераловатная теплоізоляція трубопроводів Минераловатная теплоізоляція трубопроводів

    Сьогодні в промисловій і будівельній галузях з успіхом використовуються такі термоізоляційні матеріали, як нанести циліндри і напівциліндри. Основне призначення - ізоляції труб опалення та водопостачання, газопроводів, димових труб і димарів.

  • Групи безпеки Групи безпеки

    Групи безпеки, які застосовуються в системах опалення - це набір обладнання, покликаний забезпечити безаварійну роботу всієї системи і контроль за кількома параметрами.

  • Армовані поліпропіленові труби Армовані поліпропіленові труби

    Поліпропіленові труби пропонуються в двох варіантах: армовані і не армовані. Армовані труби можуть бути посиленими п'ятьма способами.

  • Лічильники води Лічильники води

    Якщо раніше установка лічильника для обліку споживаної води була обьязательно, то тепер це стало нормою і лічильники стоять в кожному домі.

  • Конвектори опалювальні Конвектори опалювальні

    Опалювальні конвектори - досить поширений вид опалювальних приладів. Застосовуються вони з успіхом як в індивідуальних опалювальних системах, так і в системах центрального опалення. Відмінною рисою цих приладів є спосіб нагрівання повітря, а саме - методом конвекції.