(044) 394 90 01 (050) 394 90 01
voltar telegram account380986700002 voltar viber account380986700002

Блог інтернет магазину опалення та водопостачання Волтар

Пошук по статтях
  • Види свердловинних насосів Види свердловинних насосів

    Питання водопостачання на більшості заміських ділянок залишається актуальним і донині. Незважаючи на активний розвиток допоміжних технологій, найбільш затребуваними є традиційні способи отримання чистої води: при використанні колодязя або свердловини.

  • Види, призначення та монтаж септика Види, призначення та монтаж септика

    Септик - очисна споруда, яке встановлюється для збору та очистки стічних вод. Часто його використовують тоді, коли немає можливості використовувати центральну каналізаційну систему. Такий пристрій може повноцінно функціонувати в зимовий і літній час року.

  • Інтернет-магазин VOLTAR вітає всіх з Днем Перемоги! Інтернет-магазин VOLTAR вітає всіх з Днем Перемоги!

    Від щирого серця дякуємо всім ветеранів і їхніх побратимів, яких уже немає серед нас, за можливість жити в світі без війни і фашизму.

  • Методика підбору циркуляційних насосів. Методика підбору циркуляційних насосів.

    Щоб підібрати циркуляційний насос для системи опалення, складаються два графіка: характеристика системи та характеристика насоса. Точка перетину цих характеристик є робочою точкою насоса.

  • Графік роботи команії "VOLTAR" в травневі святкові дні Графік роботи команії "VOLTAR" в травневі святкові дні

    Шановні клієнти, до Вашої уваги - графік роботи команії "VOLTAR" в травневі святкові дні.

  • Вибір димоходу Вибір димоходу

    Купуючи котел, Ви обов'язково зіткнетеся з необхідністю придбання і установки димоходу. Здавалося б, що тут складного у виборі та купівлі димоходу? У теорії, може, воно і звучить просто, але на ділі все досить складніше.

  • Компенсатор для З'єднання труб з пластику. Компенсатор для З'єднання труб з пластику.

    Компенсатор - це сполучна конструкція, в формі петлі. Деталь призначена для забезпечення компенсації змін лінійних Размеp труб, визванниx коливаннями температури. основна мета установки компенсатора - забезпечення стабільності і надійності трубопроводу.

  • Новий регулятор тиску Honeywell D04FM Новий регулятор тиску Honeywell D04FM

    Департамент коштів управління і автоматизації для систем ОВК компанії Хоневелл в Україні анонсував вихід на ринок нового регулятора тиску D04FM

  • Графік роботи в святкові дні Графік роботи в святкові дні

    Шановні клієнти, до Вашої уваги - графік роботи команії "VOLTAR" в святкові дні.

  • Вибираємо електричний накопичувальний водонагрівач. Вибираємо електричний накопичувальний водонагрівач.

    Накопичувальні електричні водонагрівачі давно увійшли в наш побут. Чим варто руководствоватся, вибираючи накопичувальний нагрівач води?

  • Монтаж труб водопостачання Монтаж труб водопостачання

    Роблячи ремонт або виконуючи будівельні роботи у себе в квартирі або будинку ми часто стикаємося з прокладкою і монтажем системи водопостачання. Якщо раніше такі роботи самому виконати було досить складно, то з появою пластикових труб стало цілком реально оскільки процес значно полегшився.

  • Димарі для котлів Димарі для котлів

    Серйозний підхід до проектування димовідвідної магістралі і правильний подальший її монтаж - запорука довговічної і безпроблемної роботи системи, що опалює Ваш будинок.

  • Правильна установка батареї Правильна установка батареї

    Для того щоб опалювальна батарея максимально ефективно обігрівала Ваше приміщення, в першу чергу вона повинна бути правильно встановлена.

  • Герметизація ванни Герметизація ванни

    Встановлюючи ванну, необхідно приділити належну увагу герметизації швів. Герметизація необхідна, щоб уникнути розповсюдження вологості, а як наслідок - цвілі і бактерій. Також, вода постійно потрапляє за борт, накопичуючись, може з часом просачіватся до сусідів, що живуть поверхом нижче.

  • Теплолічильники - характеристики і види Теплолічильники - характеристики і види

    Теплові лічильники, вони ж "теплолічильники" стають все більш популярними і користуються все більшою затребуваністю. Лічильник тепла є приладом, обчислювальний механізм якого можуть становити перетворювачі витрати енергії, тиску і опору, обчислювачі надходить тепла, і інші датчики. Від задеянного механізму залежить і вид самого лічильника теплової енергії, а існує їх кілька видів.