(044) 394 90 01 (050) 394 90 01
voltar telegram account380986700002 voltar viber account380986700002

Блог інтернет магазину опалення та водопостачання Волтар

Пошук по статтях
  • Камін - джерело затишку у Вашій оселі Камін - джерело затишку у Вашій оселі

    Камін у Вашому домі створить романтичне, що розташовує до спокою і затишку простір для відпочинку і тілом і душею.

  • Чому взимку бурити свердловину краще, ніж влітку. Чому взимку бурити свердловину краще, ніж влітку.

    Ключовою подією в організації та реалізації автономного водопостачання є буріння свердловини. Посилаючись на статистику, найбільша кількість людей вважають за краще виконувати цю процедуру переважно навесні або восени. Але все ж в наш час сучасні технології дозволяють проводити ці роботи круглогдічно, не жертвуючи якісним виконанням.

  • Як правильно вибирати насоси свердловин? Як правильно вибирати насоси свердловин?

    Відповідь на це питання шукають тоді, коли збираються проводити свердловинний водопровід. Щоб купити дійсно відповідний насос необхідно розглянути деякі чинники, що впливають на правильний його вибір.

  • Присутність заліза у воді, очищення. Присутність заліза у воді, очищення.

    Присутність заліза у воді - факт цілком природний, але якщо його складова частина перевищує допустимі норми - виникають проблеми різного характеру.

  • Насосна станція для забезпечення водою дачного будинку Насосна станція для забезпечення водою дачного будинку

    Водопостачання - питання першої важливості для власників заміських ділянок. Якщо проблему поливу саду вирішити не дуже складно - придбавши перекачує насос, то питання постачання водою цілого будинку вимагає більш серйозного обладнання. Для таких випадків розроблені спеціальні пристрої - насосні станції.

  • Бойлер накопичувальний електричний - нюанси підбору. Бойлер накопичувальний електричний - нюанси підбору.

    Електричні накопичувальні водонагрівачі - досить затребуваний продукт на ринку. Особливо актуальні вони в холодну пору року або в місцях де немає централізованого гарячого водопостачання.

  • Слава Україні! Смерть ворогам! Слава Україні! Смерть ворогам!

    Колектив інтернет-магазину Voltar на загальних зборах всіх співробітників за участю керівництва одноголосно вирішив - що з 01.09.2014 один відсоток від усієї виручки з продажів наша компанія буде перераховувати на потреби Української Армії.

  • Біметалічні радіатори - надійна гарантія тепла і затишку Біметалічні радіатори - надійна гарантія тепла і затишку

    Біметалічні радатори - чудове рішення для систем опалення, особливо актуальне для пострадянських країн, де тиск в трубопроводі центрального опалення високе, а якість теплоносія залишає бажати кращого.

  • Бойлери непрямого нагріву. Бойлери непрямого нагріву.

    Працюють вони за рахунок опалювальної системи, не використовуючи електроенергію, газ або будь-яке інше паливо. Косвеннікі призначені для приготування безлічі гарячої води, тому і габаритні розміри у них не маленькі.

  • Розширювальний бак для опалювальної системи Розширювальний бак для опалювальної системи

    Необхідність розширювального бака в будь-якій системі опалення, яка використовує рідкий теплоносій, незаперечна. Основна функція його - захист котельного обладнання та трубопроводу від небезпечно високих стрибків тиску. Такі скачки неминуче виникають - при нагріванні рідина розширюється в обсязі.

  • Термостатичний змішувач - максимум комфорту Термостатичний змішувач - максимум комфорту

    Термостатичний змішувач - надзвичайно зручний винахід, що встигло завоювати довіру і симпатії багатьох користувачів. Основне призначення таких змішувачів автоматично поддерживать температуру води в заданому діапазоні, оберігаючи користувача від опіків або крижаних "обливання".

  • Поліпропіленовий трубопровід Поліпропіленовий трубопровід

    Рішення про заміну труб опалення або водопостачання зазвичай не приходить саме по собі, а в більшості випадків, коли експлуатувати старі труби вже не є можливим, або в процесі генерального ремонту приміщення.

  • Зелений кредит від УКРСИББАНК Зелений кредит від УКРСИББАНК

    Фіксована процентна ставка - незмінна весь термін кредитування. Повне інформування про всі відсотках і комісіях по кредиту. 14 днів пільгового періоду - Ви можете повернути кредит протягом зазначеного терміну в разі виявлення в договорі кредитування прихованих комісій.

  • Геотермальна система опалення Геотермальна система опалення

    Геотермальна енергія - ідеальний альтернативний варіант опалення в приватних будинках. Геотермальна система більш складна в проектуванні і організації монтажу, порівняно з традиційними опалювальними системами, але за рахунок більшої ефективності повністю окупається через 5 - 8 років.

  • Електричне опалення Електричне опалення

    Не зовсім ясна ситуація і песимістичні прогнози на рахунок вартості газозабезпечення, змушують все більшу кількість громадян шукати альтернативу газовому опаленню. Непоганий з варіантів - електроопалення.