(044) 394 90 01 (050) 394 90 01
voltar telegram account380986700002 voltar viber account380986700002

Блог інтернет магазину опалення та водопостачання Волтар

Пошук по статтях
  • Газові конвектори - принцип роботи, переваги і недоліки Газові конвектори - принцип роботи, переваги і недоліки

    Багато хто припускає, що газовий конвектор практично те ж саме, що і газовий котел - насправді, це не так

  • Який газовий котел вибрати для сільського будинку, гравітаційний або циркуляційний? Який газовий котел вибрати для сільського будинку, гравітаційний або циркуляційний?

    З холодами доводиться часто задіяти для опалення житлового будинку перевірений газовий котел гравітаційного типу, цінний вже тим фактом, що для його стабільного функціонування потрібно тільки стабільний тиск газу

  • Який вибрати фільтр для очищення води Який вибрати фільтр для очищення води

    Останнім часом питання якості води загострився. Все це пов'язано з тим, що у водойми скидаються різноманітні відходи, а трубопроводи старіють і погіршують якість дорогоцінного ресурсу.

  • Переваги та недоліки теплих підлог Переваги та недоліки теплих підлог

    Нагріте повітря піднімається до стелі приміщення, витісняючи холодний до підлоги. В результаті цього - підлогу стає самим менш прогрітим ділянкою квартири, але вихід є і називається він - тепла підлога.

  • Застосування і обслуговування дренажних систем Застосування і обслуговування дренажних систем

    До сьогоднішнього дня перевезення та встановлення дренажних систем була дуже трудомістка і незручна. Але сьогодні використовуються швидкоз'ємні з'єднувачі дренажних установок, що дозволяє монтувати її за короткий термін.

  • Принцип роботи і вибір печі Булерьян Принцип роботи і вибір печі Булерьян

    Чим же так славиться ця піч? Вся справа в її приголомшливою ефективності та економічності.

  • Проточні водонагрівачі - особливості установки і експлуатації Проточні водонагрівачі - особливості установки і експлуатації

    Проточний водонагрівач не має ніякої ємності, відповідно, йому необхідно нагрівати повний обсяг води до потрібної температури, до того як вона витече з крана. Тут і ховаються підводні камені.

  • Поради по догляду за димоходами Поради по догляду за димоходами

    Багатьом може здатися, що говорити про димоходах і печах в двадцять першому столітті не має сенсу: люди вже давно перейшли до більш досконалим системам опалення будинків за рахунок електроенергії, води і газу. Але хоч як це парадоксально, пічне опалення залишається популярним.

  • Лічильники на воду допоможуть заощадити Лічильники на воду допоможуть заощадити

    На сьогоднішній день одним з основних обов'язкових витрат кожної сім'ї є комунальні платежі, чималу частину яких займає сплата холодного і гарячого водопостачання. За середньостатистичними підрахунками у сім'ї, яка складається з трьох осіб, вона займає близько 20% від всієї суми платежів.

  • Які радіатори опалення вибрати? Чавунні або алюмінієві? Які радіатори опалення вибрати? Чавунні або алюмінієві?

    З приходом холодів часто стає актуальною своєчасна заміна зношених радіаторів опалення на нові аналоги. Якщо будуть потрібні радіатори, здатні прослужити не менше чверті століття, розумно купувати і встановлювати алюмінієві і чавунні радіатори опалення!

  • Як укладати тепла підлога під кварц-вінілову плитку Як укладати тепла підлога під кварц-вінілову плитку

    Використання теплої підлоги під кварц-вінілову плитку актуально в таких приміщеннях, як дитячі кімнати, ванні і лоджії.

  • Які радіатори вибрати? Біметалічні або сталеві? Які радіатори вибрати? Біметалічні або сталеві?

    Якщо важливо встановити новітні радіатори, що відрізняються низьким рівнем теплової інерції і довгим терміном експлуатації, рекомендований вибір на користь біметалевих і сталевих радіаторів.

  • Вибір теплої підлоги для ванної кімнати Вибір теплої підлоги для ванної кімнати

    Тепла підлога у ванній - це комфорт за прийнятну ціну, що не вимагає при цьому великих витрат часу по установці. Надійність, довговічність і простота використання - ось головні його якості.

  • Як вибрати котел опалення Як вибрати котел опалення

    Автономне опалення стає все більш популярним способом обігріву квартири або приватного будинку. В одних випадках міські тепломережі не забезпечують своїм клієнтам необхідну якість послуг, що надаються, а в інших віддалене від централізованої мережі розташування будинку просто не передбачає будь-яких альтернатив індивідуальним обігріву

  • Плюси і мінуси котлів опалення Плюси і мінуси котлів опалення

    Сьогодні на ринку пропонуються котли, робота яких може здійснюватися на різному паливі. Розглянемо кожен окремий варіант детально, а саме які переваги і недоліки має обладнання конкретного типу.