(044) 394 90 01 (050) 394 90 01
voltar telegram account380986700002 voltar viber account380986700002

Блог інтернет магазину опалення та водопостачання Волтар

Пошук по статтях
  • Як вибрати радіатори опалення Як вибрати радіатори опалення

    Мало того, що так звані «батареї» обігрівають приміщення, вони повинні виглядати красиво і охайно. Однак, далеко не всі знають, як правильно вибрати радіатори опалення в свою квартиру.

  • Дренажна система з пластикових труб - особливості укладання. Дренажна система з пластикових труб - особливості укладання.

    Для збору і відведення зайвої вологи від будинку і ділянки встановлюють спеціальну систему дренажу. У статті ми поговоримо про застосування для цих цілей пластикових труб, їх переваги та тонкощах укладання.

  • Особливості виконання монтажу котлів опалення Особливості виконання монтажу котлів опалення

    Сьогодні пропонується величезна кількість моделей опалювального обладнання, яке різниться між собою типом установки, що використовуються паливом, потужністю і багатьма іншими параметрами, які важливо враховувати при виборі обладнання та його встановлення.

  • Лічильник на металопластикові труби - як встановити своїми руками Лічильник на металопластикові труби - як встановити своїми руками

    Комунальники можуть «не визнати» самовільно встановлений прилад і відмовити в опломбування. Але якщо з якихось причин є бажання це зробити своїми руками, тоді потрібно знати як, щоб потім не переробляти.

  • Як вибрати конвектор Як вибрати конвектор

    Працює такий опалювальний прилад по унікальній системі. За допомогою природної конвекції, за допомогою нагрівання повітря.

  • Особливості установки лічильників води в квартирах Особливості установки лічильників води в квартирах

    За останній час в кілька разів була підвищена оплата за холодну воду, а на гарячу до чотирьох. Тому в своєму домоволодінні необхідно встановити водні лічильники. Це дасть можливість знизити витрати на водне постачання.

  • Як не помилитися у виборі побутового лічильника води Як не помилитися у виборі побутового лічильника води

    Розвиток програм зі збереження водних ресурсів стало набирати обертів у всіх країнах світу. Всі ці питання пов'язані з тим, що половина води, що поступає в квартиру просто витікає в каналізацію, а тепло, яке подається з надлишками, відлітає через відкриту кватирку.

  • Димарі для камінів і їх пристрій Димарі для камінів і їх пристрій

    Правильне пристрій димоходу для каміна, часом, набагато важливіше, ніж навіть вибір самого каміна. Допустивши помилку, можна викликати поломку обладнання, підвищити пожежонебезпека, отруєння продуктами горіння тощо.

  • Поради щодо вибору домашнього конвектора Поради щодо вибору домашнього конвектора

    Перш ніж відправлятися за покупкою газового конвектора, необхідно розрахувати його потужність, яка залежить від площі опалювального приміщення. Приблизна потужність розраховується таким чином, щоб на кожні 10 м2 припадав 1 кВт потужності.

  • Гріють вікна - новинка, яка заслуговує на увагу Гріють вікна - новинка, яка заслуговує на увагу

    Не так давно на ринку будівельних матеріалів і опалювальної техніки з'явилася вельми цікава новинка, а саме - гріють вікна. Як стверджують виробники, таке рішення здатне легко замінити традиційну систему опалення, та ще й виявиться економічно вигідніше і набагато естетичний.

  • Система «тепла підлога» в парі з деревним покриттям підлоги Система «тепла підлога» в парі з деревним покриттям підлоги

    В першу чергу теплі підлоги почали застосовувати у ванних кімнатах і кухнях, які монтувалися «під плитку». Згодом багато користувачів задалися питанням: - «А чому б не встановити теплу підлогу у вітальні, спальні або дитячій кімнаті». І правда, справа ця цілком здійсненне, варто тільки врахувати деякі нюанси і дотримуватися кількох правил.

  • Стельове опалення Стельове опалення

    Якщо раніше «стельове опалення» звучало як дивина, то зараз все більшу кількість споживачів звертають на нього пильний інтерес. І адже не дарма, адже на сьогоднішній день це найбільш комфортний і економічно вигідний спосіб обігріву приміщень.

  • Графік роботи команії "VOLTAR" в святкові дні Графік роботи команії "VOLTAR" в святкові дні

    Шановні клієнти, до Вашої уваги - графік роботи Call-центру команії "VOLTAR" в святкові дні.

  • Як встановити радіатор опалення Як встановити радіатор опалення

    Вирішивши зробити сучасний ремонт, ви підписуєте вирок радіаторів опалення. Якщо вони чавунні і старого зразка, їх теж доведеться міняти. Відразу обмовимося, мова в статті піде про самостійну заміну радіатора, тільки в заміському будинку.

  • Який настінний газовий котел краще: з відкритою або закритою пальником? Який настінний газовий котел краще: з відкритою або закритою пальником?

    Настінні газові котли вважаються найбільш перспективними в вітчизняних умовах - вони відмінні низькою масою, розумним витратою палива і ціною. Недарма, коли потрібна швидка установка нового опалювального обладнання замість старого, вибираються тільки настінні газові котли!