(044) 394 90 01 (050) 394 90 01
voltar telegram account380986700002 voltar viber account380986700002

Блог інтернет магазину опалення та водопостачання Волтар

Пошук по статтях
  • Періодична промивка - необхідна профілактика систем опалення Періодична промивка - необхідна профілактика систем опалення

    Мало хто знає що починаючи від запуску і першого дня використання, ефективність опалювальної системи з рідким теплоносієм неухильно падає, спочатку зовсім незначно, а згодом все більше і більше.

  • Чим керуватися, вибираючи двоконтурний газовий котел? Чим керуватися, вибираючи двоконтурний газовий котел?

    Перед покупкою двоконтурного газового котла необхідно провести аналіз деяких даних.

  • Як вибрати занурювальний дренажний насос Як вибрати занурювальний дренажний насос

    Крім широкого спектру застосовних областей погружного дренажного насоса, перед покупкою необхідно з'ясувати і врахувати деякі особливості, щоб придбаний насос служив довго і без нарікань.

  • Вода, очищена системою зворотного осмосу. Корисна або шкідлива? Вода, очищена системою зворотного осмосу. Корисна або шкідлива?

    Справа в тому що разом з очищенням від шкідливих складових, разом з ними вода втрачає і корисні, і навіть життєво необхідні мікроелементи, такі як: кальцій, йод, магній, калій, натрій, літій, фтор, срібло, і ін.

  • Доцільність застосування існуючих опалювальних радіаторів в конкретній ситуації Доцільність застосування існуючих опалювальних радіаторів в конкретній ситуації

    Виробники сьогодні пропонують величезний асортимент радіаторів самих різних конструкцій і складу матеріалів з яких вони виконані. Однак слід знати, що не кожен вид батарей можна застосувати в певній опалювальній системі

  • Конденсаційні опалювальні котли Конденсаційні опалювальні котли

    Конденсаційні котли на вигляд не дуже відрізняються від звичайних, але конструктивно організовані досконаліше. Вони здатні використовувати тепло, яке виділяється при згорянні палива максимально ефективно.

  • Рекомендації по вибору кондиціонера Рекомендації по вибору кондиціонера

    Підбираючи кондиціонер, насамперед необхідно визначитися що саме Вам потрібно - мульти-спліт система або просто настінна спліт система. Існує звичайно ще безліч інших конструктивних модифікацій, але звертати на них увагу варто тільки в тому випадку, якщо застосувати два перших типи по якійсь причині неможливо.

  • Переваги організації напірної каналізації для дачного будинку Переваги організації напірної каналізації для дачного будинку

    Довговічність самої насосної станції забезпечують високоякісні матеріали, що не піддаються корозії, з яких виконані всі рухомі її частини і механізми, які безпосередньо контактують з переробляється середовищем.

  • Установка і експлуатація теплих водяних підлог Установка і експлуатація теплих водяних підлог

    Теплі водяні підлоги стануть ідеальним рішенням для господаря приватного будинку, особливо в ситуації, коли можливі перебої в подачі електроенергії в зимовий період. Основними компонентами системи теплих підлог є труби, які прокладаються всередині статі.

  • Димохід для приватного будинку і правила його установки Димохід для приватного будинку і правила його установки

    Як правильно підібрати димохідну систему для свого будинку? Приватники, власники власних забудов, завжди постають перед вибором - цегляний, сталевий, керамічний? Чому віддати перевагу?

  • Підключення котла своїми силами до системи опалення Підключення котла своїми силами до системи опалення

    Комфортний мікроклімат в будинку залежить від правильно встановленої системи опалення. Підвищенню тепловіддачі системи сприяють: якісне опалювальне обладнання, відповідне параметрам приміщення, наявність теплоносія і спосіб його подачі, надійна обв'язка конструкції.

  • Як правильно підібрати кульовий кран Як правильно підібрати кульовий кран

    Від якості матеріалів (використовуваних) в системі водопроводу залежить не тільки термін служби самих матеріалів, але і здоров'я людей користуються цією водою. Не останнє місце в цій системі несе кульової кран, який служить не тільки запірною арматурою, а й несе в собі елемент декору кухні та ванної кімнати.

  • Які радіатори опалення вибрати? Алюмінієві або біметалічні? Які радіатори опалення вибрати? Алюмінієві або біметалічні?

    Уважному господареві будинку або міської квартири рекомендується уважно провести моніторинг власних радіаторів опалення. Коли господар оселі виявляє, що вони встигли повністю виробити свій ресурс експлуатації, то буде потрібно їх заміна на нові аналоги.

  • Як відвести воду з підвалу будинку Як відвести воду з підвалу будинку

    Навіть чудово зроблена гідроізоляція не зможе дуже довго протистояти сильному натиску води і в кінцевому підсумку дасть протечку. І тоді постає питання про те, що ж чекає фундамент і будинок в таких екстремальних умовах.

  • Вибираємо надійний змішувач для ванної Вибираємо надійний змішувач для ванної

    Сьогодні в спеціалізованих відділах магазинів з продажу сантехнічного обладнання можна вибрати і придбати один з безлічі видів змішувачів, що відповідає потребам практично всіх членів сім'ї.